Jdi na obsah Jdi na menu
 


17.5.2019

Vážení členové a příznivci tenisu,

v sobotu dne 1.6.2019 a 22.6.2019  bude areál a klubovna uzavřena z důvodu konání soukromé a sportovní akce.

              Děkujeme za pochopení 

 

17.5.2019

Vážení členové a příznivci tenisu,

Tak jako v loňském roce, pořádá i letos Tenisový klub Rohatec zájezd do Prostějova na tenisový turnaj Moneta Czech Open - ATP Challenger TOUR který se bude konat dne 7.6.2019. Jedná se o dvě semifinálová  utkání mužské dvouhry a finálové utkání čtyřhry. Jen informace pro účastníky zájezdu. Domácí prostředí českým hráčům sedí, po třech titulech zde vybojovali Jiří Veselý, Radek Štěpánek a Jan Hájek. Odjezd vlakem R 803 Moravan v 7.43 z Hodonína. Vstup na turnaj je volný.

Malé občerstvení pro účastníky zájezdu zajištěno.

 Nenechejte si ujít skvělý tenisový zážitek a pojeďte se podívat na světový tenis.

Přihlášky podávejte písemně nebo telefonicky předsedovy klubu. Přihlášení účastníci v rubrice "přihlášení hráči".

 

19. 5. 2016

 V sobotu, dne 20. 4. 2019, se konal na místních tenisových kurtech v Rohatci  Kolonii  první turnaj letošního roku pod otevřeným nebem, a to nově vzniklý nultý ročník Czech unite mont cup 2019. Za moc hezkého počasí se tentokrát prezentovalo osmnáct jednotlivců, kteří ve čtyřech základních kolech, a po té ve vyřazovací části předváděli hezký amatérský tenis. Po odehrání základní fáze turnaje postoupilo  šestnáct jednotlivců, ze kterých vzniklo osm dvojic, které si to rozdali  ve čtvrtfinálových bojích, kde se znovu odehrávaly tuhé souboje. Dále se díky krásnému počasí odehrály nejen semifinálové a finálové utkání ale i další zápasy o umístnění.

Nejlépe si v  turnaji vedla dvojice Luzum, Šindar, která ve finále přemohla poměrem 6:3 pár Antoš, Hostýnek. Na bronzovou příčku tentokrát vystoupala dvojice Glöckl, Nekarda, která porazila pár Drábek, Janča.

Další pořadí Czech unite mont cupu 2019:

5. Rezek J., Bubík 

6. Vašek, Rezek V.

7. Hruška, Maděřič

8. Štrunc, Šmatlák

9. Šimík, Fridrich

 

Poděkování patří hlavně Jakubu Rezkovi a všem kteří přispěli a připravili pro nejlepší dvojice krásné a hodnotné ceny včetně velkého putovního poháru.

 

28.3.2019

Vážení členové,

 členské příspěvky na rok 2019, které je nutno zaplatit do konce března tohoto roku je možno zaslat převodem na bankovní spojení spolku Tenisový klub Rohatec.: Fio banka 2600752766/2010.

Jako variabilní symbol uveďte jméno a příjmení.

 

22.2.2019

Vážení členové,

  v sobotu dne 2. března 2019 se bude od 8.00 hodin konat první brigáda Tenisového klubu Rohatec. Bude se jednat o odvoz ořezaných dřevin ( chvojek ) z prostoru okolo oplocení areálu.

  Druhá, a hlavní brigáda se bude konat dne 6. dubna 2019 také od 8.00 hodin, a bude potřeba připravit areál, klubovnu a zejména hrací plochu na novou tenisovou sezonu. Předpokládaná doba obou brigád bude cca 5 hodin, a účast  členů je nutná.

V případě potřeby kontaktujte předsedu nebo místopředsedu klubu.

 

20.2.2019

Tenisový klub Rohatec, pořádal během minulého roku  celkem čtyři turnaje neregistrovaných hráčů v tenise, z toho se tři konaly na místních tenisových kurtech, a to Velikonoční, Májový,  velmi prestižní  turnaj O pohár starosty obce  a ještě turnaj Vánoční, který se koná v příjemné tenisové hale v Petrově, jichž se celkem účastnilo 39 velmi kvalitních hráčů, což je téměř stejný počet  jako v roce předchozím.

Nejlépe si v celé sérii všech turnajů vedl náš předseda klubu Radek Šindar, druhý skončil Jaroslav Luzum a na třetím místě se umístil po čtyřleté nadvládě Ondřej Šrůtka, všechno borci z našeho klubu .

 

20.2.2019

V loňském roce se Tenisový klub Rohatec  účastnil třema mužstvy  dlouhodobé soutěže neregistrovaných hráčů, kterou pořádá tenisové sdružení Podluží o.s. Dvě mužstva hrála  v soutěži I. Ligu, a jedno se již třetím rokem prezentovalo v kategorii Veterán s hráči staršími 45 let.

 A- družstvo, ve složení Ondřej Šrůtka ( C ), Michal Janča, Milan Drábek, Jaroslav Luzum a Radek Šindar obsadilo s celkovým ziskem třinácti bodů, čtyři výhry a pět porážek, celkem šesté místo v tabulce.

 B- družstvo, ve složení Martin Luža ( C ), Jiří Hostýnek, Jakub Rezek, Zdeněk Fridrich a Martin Bubík  si v novém složení a bez velkých zkušeností vedlo trochu  hůře a skončilo se ziskem devíti bodů na posledním místě tabulky první  ligy neregistrovaných hráčů.

Radost nám však udělalo zkušené mužstvo v kategorii Veterán, když do poslední chvíle bojovalo o celkové prvenství. To však rohateckým veteránům nevyšlo a museli se, až v poslední utkání sklonit před propracovanou hrou borců z Brna. Přesto  mužstvo v sestavě  Václav Štrunc, Rostislav Tomšej, Oldřich Glöckl a David Brychta, vedené kapitánem Radkem Šindarem, ukázalo soupeřům sílu Rohateckého tenisu, a za druhé místo patří velká gratulace.

 

8.1.2019

  Vážení členové,

Výroční schůze Tenisového klubu Rohatec se uskuteční dne 1.2.2019 od 18.00 hodin v prostorách Kulturního domu na Kolonii. Na programu bude rekapitulace, výsledky dlouhodobé soutěže družstev, výsledky turnajové sezony, finanční zpráva za rok 2018 a zejména plán na další období.

Účast všech členů je nutná!

 

2.1.2019

Tenisový klub Rohatec přeje Všem členům, rekreačním tenistům a jejich příznivcům krásné svátky vánoční, pohodu v kruhu rodinném a do roku 2019 hodně štěstí, zdraví a samozřejmě mnoho sportovních a osobních úspěchů.

 

11.12.2018

   Vážení členové, přátelé a kamarádi,

 tradiční setkání tenistů na " Štěpána" se uskuteční dne 26.12.2018 od 8.00 hodin v prostorách klubovny Tenisového klubu Rohatec.

Občerstvení pro účastníky tradičního setkání zajištěno, všichni jste srdečně zvání.

 

11.12.2018

V sobotu, dne 8.prosince 2018, se konal poslední turnaj letošního roku neregistrovaných hráčů v tenise, a to turnaj Vánoční, který se stejně jako v minulých letech konal ve velmi hezkém a příjemném prostředí tenisové haly u pana Baránka v Petrově.

 Turnaje se zúčastnilo, stejně jako loni, celkem šestnáct kvalitních hráčů, jak z řad Tenisového klubu Rohatec tak i neregistrovaní tenisté z našeho blízkého okolí. Hrálo se, jak je již v tomto turnaji tradicí, losovacím systémem na pět hracích kol.

Po odehrání předem plánovaných pěti kol a součtu všech bodů si zaslouženě odnesl krásný pohár pro nejlepšího hráče Jaroslav Luzum, který získal celkem 52 bodů. Na druhém místě se umístil skvěle hrající Michal Antoš, a na třetím místě skončil Ondřej Vašek.

Další pořadí Vánočního turnaje 2018:

4.) Jiří Hostýnek
5.) Vojtěch Novák
6.) Radek Šindar
7.) Ondřej Šrůtka
8.) Antonín Nekarda
9.) Jakub Rezek
10.) Pavel Konečný
11.) Václav Štrunc
12.) Jaroslav Hruška
13.) Zdeněk Fridrich
14.) Martin Luža
15.) Martin Bubík
16.) Vladimír Rezek
 

Vánoční turnaj se díky příjemnému prostředí a kvalitním výkonům všech zúčastněných hráčů vydařil, jak po stránce sportovní, tak i po stránce kulturní. Při příležitosti konání turnaje, byla předána malá pozornost a hlavně gratulace od všech přítomných panu Josefu Markovi, který oslavil v kruhu kamarádů  životní jubileum 75 let. Ještě jednou gratulujeme a přejeme hodně zdraví do dalších let.

 

 

3.10.2018

 V sobotu dne 29.9.2018 se konal na tenisových kurtech v Rohatci Kolonii již třináctý ročník velmi prestižního turnaje O pohár starosty obce Rohatec ve dvouhrách neregistrovaných tenistů v kategoriích Open do 39 let a Veterán 40+. V letošní tenisové sezoně se jednalo o poslední turnaj pod otevřeným nebem.

  Hrálo se za příjemného podzimního počasí, nejdříve ve skupinách systémem každý s každým a dále pak následovala vyřazovací část turnaje. Tentokrát se v kategorii Open i Veterán 40+ sešlo pouze dvanáct, nicméně velmi kvalitních borců, všichni z řad Tenisového klubu Rohatec. Pět v kategorii Open do 39 let a sedm v kategorii Veterán 40+. Všichni hráči předváděli po celý den tenis na vysoké úrovni neregistrovaných amatérských hráčů a to vše pod dohledem starosty obce Jarmilem Adamcem, který turnaj zahájil a závěrem i předal poháry nejlepším hráčům.

 Nejlépe si po celý den vedl a po tuhém boji si odnesl až v tiebreaku pohár pro nejlepšího hráče v kategorii Open Jaroslav Luzum, když v hezkém finálovém utkání přehrál Jiřího Hostýnka poměrem 7:6. Na třetím místě se tentokrát umístil Milan Drábek, který porazil Ondřeje Šrůtku poměrem 6:4.

 V kategorii Veterán 40+ si přišel pro vítězství  Radek Šindar, když v hezkém finálovém utkání přehrál po celý den skvěle hrajícího Zdeňka Fridricha poměrem 6:0. Na třetím místě se umístil Václav Štrunc, který porazil klubového kolegu Michala Antoše poměrem 6:2.

DALŠÍ POŘADÍ TURNAJE:

OPEN:

5.) Ondřej Vašek

VETERÁN 40+:

5.) Rudolf Šmatlák
6.) Martin Bubík
7.) Rostislav Tomšej                                                                                                                                                                                                                                                                    

 Letošní turnaj O pohár starosty obce Rohatec 2018 se opravdu vydařil, jak po stránce herní, tak po stránce organizační. Poděkování patří především OÚ Rohatec a panu starostovi Jarmilu Adamcovi, jak za hezké ceny tak i za předání pohárů nejlepším hráčům.
  Další z připravovaných akcí bude Vánoční turnaj, který se bude pravděpodobně konat v tenisové hale v Petrově dne 8. 12. 2018.

 

29.8.2018

Vážení tenisoví nadšenci a zejména členové klubu,

oznamujeme, že čtrnáctý ročník prestižního Po hodového turnaje je zrušen. Rozhodnutí padlo po dnešní uzávěrce přihlášených hráčů. Celkem bylo přihlášeno pouze osm jednotlivců (z toho jen šest členů klubu) a s takovým množstvím opravdu nelze organizovat turnaj. 

Omlouváme se přihlášeným hráčům (byli informováni formou SMS) a věříme, že se sejdeme v lepších časech.

Děkujeme za pochopení, výbor TK

 

13.8.2018

Vážení členové a příznivci tenisu,

v sobotu dne 8.9. 2018  bude areál a klubovna uzavřena z důvodu konání sportovní akce pro děti.  ( p. Bubík Martin )

              Děkujeme za pochopení 

 

13.8.2018

Vážení členové TK,

v sobotu dne 20.10. 2018  bude areál a klubovna uzavřena z důvodu konání soukromé akce  ( p. Štrunc Václav )

              Děkujeme za pochopení 

 

24.5.2018

Vážení členové a příznivci tenisu,

 Tenisový klub pořádá dne 8.6.2018 zájezd do Prostějova na tenisový turnaj Moneta Czech Open - ATP Challenger TOUR. Jedná se o dvě semifinálová  utkání mužské dvouhry a finálové utkání čtyřhry. Odjezd vlakem Rx 803 v 7.43 z Hodonína. Malé občerstvení pro účastníky zájezdu zajištěno, vstup na turnaj je volný.

 Nenechejte si ujít skvělý tenisový zážitek a pojeďte se podívat na světový tenis.

Přihlášky podávejte písemně nebo telefonicky předsedovy klubu. Přihlášení účastníci v rubrice "přihlášení hráči".

 

17.5.2018

 V sobotu, se dne 12. 5. 2018 konal na místních tenisových kurtech v Rohatci  Kolonii druhý turnaj letošního roku pod otevřeným nebem, a to šestý ročník Memoriálu Ondřeje Luži. Za moc hezkého počasí se prezentovalo stejně jako v loňském roce pouze čtrnáct, zato velmi kvalitních hráčů pouze z řad klubu, kteří ve čtyřech základních kolech, a po té ve vyřazovací části předváděli hezký amatérský tenis. Po odehrání základní fáze turnaje postoupilo všech čtrnáct jednotlivců, kteří dle systému dostali partnera do dalších vyřazovacích bojů, kde se znovu odehrávaly velmi tuhé boje až do závěru turnaje.

Nejlépe si v  turnaji vedla dvojice Šindar, Šrůtka, která ve finále přemohla poměrem 6:4 pár Štrunc, Zich. Na bronzovou příčku tentokrát vystoupala dvojice Hostýnek, Fridrich, která porazila pár Luža, Luzum poměrem 6:2.

Další pořadí  turnaje:

5. Bubík, Hruška

6. Šmatlák, Rezek

7. Antoš, Brychta

Na závěr se díky sponzorovi turnaje rozdávali i individuální ceny pro nejlepší hráče. Turnajová guru rozhodla, že nejlepším hráčem turnaje se stal Radim Zich, nejlepší bekhend předváděl Martin Luža, pro cenu za forhendová údery si přišel Jaroslav Luzum, nejlepší volej patří Michalu Antošovi , cenu za nejlepší podání si přezval Jiří Hostýnek a cenu pro nejzkušenějšího hráče turnaje si zaslouženě převzal Jaroslav Hruška z místního klubu.

 Letošní Memoriál Ondřeje Luži 2018 se opravdu vydařil, jak po stránce herní, tak po stránce organizační. Poděkování patří zejména Martinovi Lužovi a jeho rodině.

 

4.5.2018

Vážení příznivci tenisu,

  Tento týden startuje další ročník ligy neregistrovaných hráčů, které pořádá Amatérské tenisové sdružení Podluží a tak jako v předchozích letech bude Tenisový klub Rohatec reprezentovat tři mužstva. Dvě v kategorii Open I. liga  a jedno v kategorii Veterán.

Soutěž teprve začíná, ale i tak pevně věříme že letošní rok bude stejně tak povedený jako rok předchozí. Držíme našim borcům palce a přejeme pevné nervy a spoustu kvalitních utkání.

 

18.4.2018

V sobotu, dne 14.4. 2018, se po roční pauze konal na místních kurtech první turnaj letošního roku pod otevřeným nebem, a to Velikonoční M-Stav Cup 2018. Za velmi hezkého, dá se říct až letního počasí, se tentokrát prezentovalo šestnáct kvalitních hráčů, kteří předváděli hezký a kvalitní tenis amatérské úrovně. Tentokrát se hrálo losovacím systémem na čtyři hrací kola a poté vyřazovacím způsobem.

Systém určil dvojice do čtvrtfinále, kde probíhali tuhé boje. Nejlépe si za celý den vedl  pár - Šimík, Vašek, když ve finále porazil  dvojici Šrůtka, Nekarda..
Boj o třetí místo  ovládla dvojice Tomšej, Fridrich, která porazila  pár Šindar, Brychta.

 
Další pořadí účastníků M-Stav Cupu 2018


5.   Zlámalík, Kudr
6.   Drábek, Rezek
7.   Štrunc, Luzum
8.   Zich, Janča
 

 

Doufám, že se i díky krásnému počasí  první turnaj letošního roku vydařil, a všichni účastníci turnaje si nejen kvalitně zahráli dobrý tenis, ale věřím, že se všichni i dobře pobavili.
 

Další z připravovaných tenisových akcí bude druhý turnaj letošního roku, který se bude konat dne 12.5. 2018 opět na místních kurtech.

 

28.3.2018

V sobotu 24. března se konala jarní brigáda členů Tenisového klubu Rohatec. Výbor touto cestou děkuje všem účastníkům za skvěle odvedenou práci.

Dále připomínáme platbu členských příspěvků na rok 2018. Povinností každého člena je, uhradit příspěvek do konce března tohoto roku.

 

12.3.2018

Vážení členové,

  v sobotu dne 24 března 2018 se od 8.00 hodin bude konat plánovaná jarní brigáda Tenisového klubu Rohatec. Předpokládaná doba brigády bude 5-6 hodin a účast  členů je nutná.

Zejména je nutné vyčistit areál a připravit tenisové kurty na novou sezonu.

 

15.2.2018

Vážení členové,

 členské příspěvky na rok 2018, které je nutno zaplatit do konce března tohoto roku je možno zaslat převodem na bankovní spojení spolku Tenisový klub Rohatec.: Fio banka 2600752766/2010.

Jako variabilní symbol uveďte jméno a příjmení.

 

12.1.2018

  Vážení členové,

Výroční schůze Tenisového klubu Rohatec se uskuteční dne 9.2.2018 od 17.00 hodin v prostorách KD na Kolonii. Na programu bude rekapitulace, výsledky dlouhodobé soutěže družstev, výsledky turnajové sezony, finanční zpráva roku 2017 a zejména plán na další období.

Účast všech členů je nutná!

 

21.12.2017

   Vážení členové, přátelé a kamarádi,

již tradiční setkání tenistů "na Štěpána" se uskuteční dne 26.12.2017 od 8.00 hodin tentokrát netradičně v prostorách KD v Rohateci kolonii.

Občerstvení pro účastníky tradičního setkání zajištěno, včichni jste srdečně zvání.

 

21.12.2017

Tenisový klub Rohatec přeje Všem členům, rekreačním tenistům a jejich příznivcům krásné svátky vánoční, pohodu v kruhu rodinném a do roku 2018 hodně štestí, zdraví a samozřejmě mnoho sportovních úspěchů.

 

11.12.2017

V sobotu, dne 9.prosince 2017, se konal poslední turnaj v letošním roce neregistrovaných hráčů v tenise, a to Vánoční, který se stejně jako v minulých letech konal ve velmi hezkém a příjemném prostředí tenisové haly u Michala Baránka v Petrově.

 Turnaje se zúčastnilo celkem šestnáct kvalitních hráčů, jak z řad Tenisového klubu Rohatec tak i neregistrovaní tenisté z našeho blízkého okolí. Hrálo se, jak je již v tomto turnaji tradicí, losovacím systémem na pět hracích kol.

Po odehrání předem plánovaných pěti kol a součtu všech bodů si zaslouženě odnesl krásný pohár pro nejlepšího hráče Jaroslav Luzum. Na druhém místě se umístil Ondřej Šrůtka, a na třetím místě skončil Jiří Hostýnek.

Další pořadí Vánočního turnaje 2017:

4.) Šindar Radek
5.) Zich Radim
6.) Vašek Ondřej
7.) Štrunc Václav
8.) Mikulášek Milan
9.) Tomšej Rostislav
10.) Salaba Petr
11.) Bubík Martin
12.) Fridrich Zdeněk
13.) Rezek Jakub
14.) Antoš Michal
15.) Hruška Jaroslav
16.) Vlk Jiří
 

Vánoční turnaj se díky příjemnému prostředí a kvalitním výkonům všech zúčastněných hráčů vydařil, jak po stránce sportovní, tak i po stránce kulturní.

Poděkování patří našim kamárádům za krásné ceny, a všem kteří se organizačně na celém turnaji podíleli.

9.10.2017

 V sobotu se dne 7.10.2017, konal na místních tenisových kurtech  již dvanáctý ročník velmi prestižního turnaje O pohár starosty obce Rohatec ve dvouhrách neregistrovaných tenistů v kategoriích Open do 39 let a Veterán 40+. V letošní turnajové tenisové sezoně se jednalo o poslední turnaj pod otevřeným nebem.

  Hrálo se za příjemného podzimního počasí, nejdříve ve skupinách systémem každý z každým a dále pak následovala vyřazovací část turnaje. Tentokrát se v kategorii Open i Veterán 40+ sešlo celkem šestnáct velmi kvalitních jednotlivců, všichni z řad Tenisového klubu Rohatec. Osm v kategorii Open do 39 let a stejný počet i v kategorii Veterán 40+.  Všichni hráči předváděli po celý den tenis na vysoké úrovni neregistrovaných amatérských hráčů.

 Nejlépe si po celý den vedl a zaslouženě si odnesl pohár pro nejlepšího hráče v kategorii Open Milan Drábek, když v hezkém finálovém utkání přehrál Ondřeje Šrůtku  poměrem 6:2. Na třetím místě se tentokrát umístil  Jiří Hostýnek, který přehrál  Martina Lužu  poměrem 6:4.

 V kategorii Veterán 40+ si  přišel pro vítězství  Radek Šindar , když v hezkém finálovém utkání přehrál jinak skvěle hrajícího Zdeňka Fridricha poměrem 6:2. Na třetím místě se umístil po tuhém boji  Martin Bubík, který porazil klubového kolegu Václava Štrunce poměrem 6:4.

DALŠÍ POŘADÍ TURNAJE:

OPEN:

5.) Jaroslav Luzum
6.) Ondřej Vašek
7.) Radim Zich
7.) Tomáš Zlámalík

VETERÁN 40+:

5.) Michal Antoš
6.) - 7.) Rudolf Šmatlák
6.) - 7.) David Brychta                                                                                        8.) Jaroslav Hruška                                                                                                                                                                              

 Letošní turnaj O pohár starosty obce Rohatec se opravdu velmi vydařil, jak po stránce herní, tak po stránce organizační. Poděkování patří především OÚ Rohatec a panu starostovi Jarmilu Adamcovi, jak za krásné ceny tak i za předání pohárů nejlepším hráčům.
  Další z připravovaných akcí bude Vánoční turnaj, který se bude pravděpodobně konat v tenisové hale v Petrově.

 

21.9.2017

Vážení členové,

  v sobotu dne 30.9. 2017 se od 8.00 hodin bude konat podzimní brigáda Tenisového klubu Rohatec. Předpokládaná doba brigády bude cca 5 hodin a účast  členů je nutná.

Zejména je nutné vyčistit areál a provést nutné opravy.

 

14.9.2017

V sobotu, dne 9.9.2017 se na místních tenisových kurtech v Rohatci - Kolonii konal druhý turnaj pod otevřeným nebem v letošním roce, a to již třináctý ročník Po hodového turnaje ve čtyřhrách neregistrovaných hráčů v tenise.

Celkově se do turnaje prezentovalo čtrnáct jednotlivů, ze kterých vzešlo sedum skvěle hrajících párů, které po celý den předváděly kvalitní a vždy velmi pohledný tenis. Nejlépe si po celý den vedla, a zaslouženě získala nejcenější trofej dvojice Šrůtka, Tomšej, která ve finále porazila pár Šindar, Drábek poměrem 6:1. V boji o třetí místo se lépe vedlo dvojici Nekarda, Zich když porazila dvojici Fridrich, Janča.

                                                                

Další a konečné pořadí Pohodového turnaje 2017:

5.-7. Štrunc, Antoš

5.-7. Luža, Luzum

5.-7. Brychta, Rezek

 

Další z připravovaných akcí bude turnaj O pohár starosty obce ve dvouhrách neregistrovaných hráčů, který se bude konat 7. 10. 2017 na místních kurtech.

 

20.6.2017

Přátelé a příznivci tenisu,

  oznamujeme že tradiční tenisový turnaj M-Stav cup 2017 je z důvodu malého počtu přihlášených párů ( poue pět ) zrušen.

 

29. 5. 2017

 V sobotu, dne 20. 5. 2017, se konal na místních tenisových kurtech v Rohatci  Kolonii první turnaj letošního roku pod otevřeným nebem, a to Májový, pátý ročník Memoriálu Ondřeje Luži. Za hezkého počasí se prezentovalo pouze čtrnáct, zato velmi kvalitních hráčů, kteří ve čtyřech základních kolech, a po té ve vyřazovací části předváděli hezký amaterský tenis.Po odehrání základní fáze turnaje postoupilo všech čtrnáct jednotlivců, kteří si vylosovali partnera do dalších vyřazovacích bojů, kde se znovu odehrávaly tuhé boje.

Nejlépe si v  turnaji vedla dvojice Šrůtka, Tomšej, která ve finále přemohla poměrem 7:5 pár Antoš, Hostýnek. Na bronzovou příčku tentokrát vystoupala dvojice Glöckl, Štrunc, která porazila pár Luža, Zich.

Další pořadí  trunaje:

5. Šindar, Nekarda

6. Brychta, Vašek

7. Janča, Hruška

Na závěr se díky sponzovi turnaje rozdávali i individuální ceny pro nejlepší hráče. Turnajová guru rozhodla, že nejlepším hráčem turnaje se stal Michal Antoš, nejlepší bekhend předvádě Ondřej Vašek, pro cenu za forhendová údery si přišel Michal Janča, nejlepší volej patří Jaroslavu Heuškovi a cenu za nejlepší podání si přezval Radek Šindar.

 Letošní Memoriál Ondřeje Luži 2017 se opravdu vydařil, jak po stránce herní, tak po stránce organizační. Poděkování patří zejména Martinovi Lužovi a některým členům Tenisového klubu.

 

19.4.2017

Oznámení!

Velikonoční turnaj který se má konat dne 22.4.2017 se ruší z důvodu nepříznivého, hlavně chladného počasí.

Náhradní termín turnaje bude včas zveřejněn, děkujeme za pochopení.

 

29.3.2017

Upozornění pro členy Tenisového klubu Rohatec,

členské příspěvky na rok 2017 je nutné zaplatit do konce měsíce března, dále připomínáme že jarní brigáda se koná již tuto sobotu tj. 1.4.2017.

                                                                               Výbor klubu

 

14.3.2017

Vážení příznivci tenisu,

Tenisový klub Rohatec, budou v lize neregistrovaných amaterských tenistů pro rok 2017, reprezentovat tak joko v loňském roce tři mužstva. Dvě v kategorii Open ( I. a II. liga ) a jedno v kategorii Veterán, kde budeme obhajovat titul.

Změna nastává pouze v roli kapitánů družstev. A - mužstvo povede Ondřej Šrůtka, B - mužstvo má za kapitána Martina Lužu a Veterány povede za obhajobou Radek Šindar.

Soutěž začíná v druhé polovině měsíce dubna, tak pevně věříme že letošní rok bude stejně tak povedený jako rok předchozí.

 

21.2.2017

Vážení členové,

  v sobotu dne 1.dubna 2017 se od 8.00 hodin bude konat plánovaná jarní brigáda Tenisového klubu Rohatec. Předpokládaná doba brigády bude 5-6 hodin a účast  členů je nutná.

Zejména je nutné vyčistit areál a připravit tenisové kurty na novou sezonu.

 

16.2.2017

Vážení členové,

 členské příspěvky na rok 2017, které je nutno zaplatit do konce března 2017  je možno zaslat převodem na bankovní spojení spolku Tenisový klub Rohatec.: Fio banka 2600752766/2010.

Jako variabilní symbol uveďte jméno a příjmení.

 

14.1.2017

  Vážení členové,

Výroční schůze Tenisového klubu Rohatec se uskuteční dne 3.2.2017 od 17.00 hodin v peostorách klubovny. Na programu bude rekapitulace, výsledky dlouhodobé soutěže družstev, výsledky turnajové sezony, finanční zpráva roku 2016 a zejména plán na další období.

Účast všech členů je nutná!

 

22.12.2016

   Vážení členové, přátelé a kamarádi,

již tradiční setkání tenistů "na Štěpána" se uskuteční dne 26.12.2016 od 8.00 hodin v prostorách klubovny Tenisového klubu Rohatec.

Občerstvení pro účastníky tradičního setkání zajištěno, včichni jste srdečně zvání.

 

22.12.2016

Tenisový klub Rohatec přeje Všem členům, rekreačním tenistům a jejich příznivcům krásné svátky vánoční, pohodu v kruhu rodinném a do roku 2017 hodně štestí a zdraví a samozřejmě mnoho sportovních úspěchů.

 

13.12.2016

V předvánočním čase, ato v sobotu dne 10. 12. 2016, se konal poslední turnaj v letošním roce neregistrovaných hráčů v tenise, ato tradiční Vánoční turnaj, který se stejně jako v minulých letech odehrál ve velmi hezkém a příjemném prostředí tenisové haly u Michala Baránka v Petrově.

 Turnaje se zúčastnilo pouze osumnáct kvalitních hráčů, jak z řad Tenisového klubu Rohatec tak i neregistrovaní tenisté z našeho okolí. Hrálo se, jak je již v tomto turnaji tradicí, losovacím systémem, tentokrát na čtyři hrací kola.

Po odehrání předem plánovaných čtyř kol a součtu všech bodů si zaslouženě odnesl pohár a krásnou cenu pro nejlepšího hráče Ondřej Šrůtka. Na druhém místě se umístnili se stejným počtem bodů Antonín Nekarda a Radek Šindar, a na čtvrtém, ještě pohárovém místě skončil Rostislav Tomšej.

Další pořadí Vánočního turnaje 2016:


5.) - 6.) Luzum J.
5.) - 6.) Fridrich Z.
7.) Štrunc V.
8.) -9.) Hostýnek J.
8.) -9.) Glöckl O.
10.) Vlk J.
11.) Antoš M.
12.) Vašek O.
13.) Zlámalík T.
14.) Zich R.
15.) Salaba P.
16.) Andrýsek D.
17.) Rezek J.
18.) Hruška J.
 

Vánoční turnaj se díky příjemnému prostředí a zejména kvalitnímy výkony všech zúčastněných hráčů vydařil, jak po stránce sportovní, tak i po stránce kulturní.

 

2.11.2016

Vážení členové TK,

v pátek dne 11.11. 2016  bude areál a klubovna uzavřena z důvodu konání soukromé akce  ( p. Antoš Michal )

              Děkujeme za pochopení 

 

12.10.2016

 V sobotu dne 8.10.2016, se konal na místních tenisových kurtech jubilejní, již desátý ročník velmi prestižního turnaje O pohár starosty obce Rohatec ve dvouhrách neregistrovaných tenistů v kategoriích Open do 39 let a Veterán 40+. V letošní turnajové tenisové sezoně se jednalo o poslední, a to třetí  turnaj pod otevřeným nebem.

  Hrálo se za trochu chladného, dá se však říct slušného počasí, nejdříve ve skupinách a dále pak následovala vyřazovací část turnaje. Tentokrát se v kategorii Open do 39 let sešlo pouze šest, zato velmi vyrovnaných hráčů. Do kategorie Veterán 40+ se přihlásil plný počet hráčů, tedy celkem osum kvalitních jednotlivců. Všichni hráči předváděli po celý den tenis na vysoké úrovni neregistrovaných amatérských tenistů.

 Nejlépe si po celý den vedl a zaslouženě si odnesl pohár pro nejlepšího hráče v kategorii Open Jaroslav Luzum, když pouze o skóre ve skupině porazil Jiřího Hostýnka. Na třetím místě se tentokrát umístnil lońský vítěz Milan Drábek. Čtvrté místo si v letošním roce vybojoval místopředseda klubu Ondřej Šrůtka.

 V kategorii Veterán 40+ si  přišel pro vítězství stejněn jako v roce loňském  Oldřich Glöckl , když ve finálovém utkání přehrál Radka Šindara poměrem 6:3. Na třetím místě se umístil nováček katagorie  Antonín Nekarda, který porazil jinak skvěle hrajícího Václava Štrunce poměrem 6:3.

DALŠÍ POŘADÍ TURNAJE:

OPEN:

5.) Zich Radim
6.) Andrýsek David

VETERÁN 40+:

5.) Fridrich Zdeněk
6.) Tomšej Rostislav
7.) - 8.) Antoš Michal

7.) - 8.) Bubík Martin                                                                                                                                                                             

 Letošní turnaj O pohár starosty obce Rohatec 2016 se opravdu vydařil, jak po stránce herní, tak po stránce organizační. Poděkování patří především OÚ Rohatec, hráčům a přátelům tenisu.

 

23.9.2016

Vážení členové a příznivci bílého sportu,

ve dnech 16.-18.9 2016 se konalo soustředění pro členy Tenisového klubu Rohatec v hezkém prostředí sportovního areálu v Dolních Dunajovicích u Mikulova. Celkem se sportovní akce zúčastnilo dvanáct aktivních členů našeho klubu, kteři si za tři dny soustředění prožili jak sportovní tak i kulturní víkend.

Během sobotního dne se na místních antukových kurtech konal  turnaj ve čtyřhrách losovacím systémem, který zaslouženě vyhrál Martin Luža, na druhém místě se umístnil Zdeněk Fridrich a na třetím místě skončil Jara Luzum. Po dobu turnaje byly k vidění krásné zápasy a tak bylo potřeba ocenit hráče diplomem za předvedené herní prvky. Ocenění za nejlepší bekhend si odnesl Ondra Šrůtka, za nejlepší forhend Zdeněk Fridrich a za hru na síti Jarek Hruška. Mimo jiné jsme ve volném čase využili příležitosti zahrát si i stolní tenis v místní klubovně, boje byly sice  vyrovnané, ale diplom pro nejlepšího hráče si mohl odnést jen jeden, a tím se stal skvěle hrající Petr Salaba. Všem oceněným hráčům gratulujeme.

 Věřím, že se soustředění pro členy Tenisového klubu setkalo s kladným ohlasem a všichni aktéři byli spokojeni.

 

13.9.2016

V sobotu se dne 10.9.2016 na místních tenisových kurtech v Rohatci - Kolonii konal třetí turnaj pod otevřeným nebem v letošním roce, a to již dvanáctý ročník Po hodového turnaje ve čtyřhrách neregistrovaných hráčů v tenise.

Celkově se do již dvanáctého ročníku turnaje prezentovalo deset skvěle hrajících párů, které po celý krásně slunečný den předváděly kvalitní a vždy velmi pohledný tenis. Nejlépe si po celý den vedla, a zaslouženě získala stejně jako v loňském roce nejcenější trofej dvojice Šrůtka, Drábek, která ve finále porazila stabilní místní pár Šindar, Janča poměrem 6:4. V boji o třetí místo se podařilo zvítězit nově složené dvojici Mokruša, Hanák když porazila dvojici Glöckl, Nekarda.

                                                                 

Další a konečné pořadí Po hodového turnaje 2016:

5. Štrunc, Antoš

6. Brychta, Hostýnek

7.-8. Bubík, Zich

7.-8. Hruška, Helešic

9. Novák, Sasínek

10. Salaba, Herzán

 

Další z připravovaných akcí bude turnaj O pohár starosty obce ve dvouhrách neregistrovaných hráčů, který se bude konat 8. 10. 2016 na místních kurtech.

 

31.5.2015

Vážení členové Tenisového klubu Rohatec,

 v pátek dne 17.6.2016 se koná druhý ročník sportovně kulturní akce s názvem "Klubové pozdní sportovní odpoledne". Začátek této akce je v 17.00 hodin, a vstup je pouze pro členy Tenisového klubu Rohatec a jejich rodinné příslušníky.

Všichni jste srdečně zváni, občerstvení zajištěno.

 

 

19. 5. 2016

 V sobotu, dne 14. 5. 2016, se konal na místních tenisových kurtech v Rohatci  Kolonii  druhý turnaj letošního roku pod otevřeným nebem, a to  Memoriál Ondřeje Luži. Za z počátku chladného a deštivého, později však hezkého počasí se prezentovalo pouze šestnáct jednotlivců, zato velmi kvalitních hráčů, kteří se ve čtyřech základních kolech, a po té ve vyřazovací části předváděli hezký amaterský tenis. Po odehrání základní fáze turnaje postoupilo všech šestnáct jednotlivců, kteří si vylosovali partnera do dalších vyřazovacích bojů, kde se znovu odehrávaly tuhé boje.

Nejlépe si v  turnaji vedla dvojice Šrůtka, Štrunc, která ve finále přemohla poměrem 6:3 pár Glöckl, Brychta. Na bronzovou příčku tentokrát vystoupala dvojice Luža, Zich, která porazila pár Novák, Nekarda.

Další pořadí  trunaje:

5. Šindar, Hostýnek

6. Vašek, Fridrich

7. Tomšej, Salaba

8. Luzum, Antoš

 

Zvláštní poděkování patří rodině Lužových, kteří připravili pro nejlepší dvojice krásné a hodnotné ceny včetně velkého putovního poháru.

 

6.5.2016

Vážení členové a příznivci tenisu,

v pátek dne 27.5.2016 a v sobotu dne 25.6.2016 vždy od 12.00 hodin bude areál a klubovna tenisového klubu uzavřena z důvodu konání soukromé akce našich členů. ( p. Štrunc a p. Bubík )

     Děkujeme za pochopení.                                            Výbor TK Rohatec

 

20.4.2016

V sobotu, dne 16.4. 2016, se na místních kurtech konal první turnaj letošního roku pod otevřeným nebem, a to odložený Velikonoční M-Stav Cup 2016. Za velmi hezkého, dalo by se říct až letního počasí, se prezentovalo celkem 15 dvojic, které byly rozděleny do čtyř skupin.
Z každé skupiny postupovaly dvě nejlepší dvojice do čtvrtfinále, kde se dále hrálo vyřazovacím způsobem. Již od začátku turnaje se ve skupinách hrála skvělá utkání a bylo jasné že první turnaj letošního roku bude hodně vyrovnaný
. Nejlépe si za celý den vedl pár - Glöckl, Nekarda, který ve finále porazil klubovou  dvojici Luzum, Vašek.
Boj o třetí místo lépe vyzněl pro pár Novák, Kočařík , když jasně přemohl místní klubovou dvojici Šindar, Janča. Díky pěknému počasí a dobrému načasování zůstával čas na odehrání dalších zápasů, tuhé boje o další příčky tak pokračovaly do pozdních hodin.


Další pořadí účastníků M-Stav Cupu:
5.) Luža, Zich
6.) Tomšej, Hostýnek
7. - 8.) Antoš, Fridrich
7. - 8.) Šrůtka, Zlámalík
9.) Kurc, Trčka ( SK )
10.) Salaba, Hruška
11. - 12.) Štrunc, Bubík
11. - 12.) Andrýsek ml., Andrýsek st.
13.) Marek, Brychta
14.) Bolebruch, Jankovič ( SK )

15.) Eisner, Jankovič ( SK )

Doufám a pevně věřím, že se první turnaj letošního roku vydařil, a všichni zúčastnění si zahráli dobrý tenis, Další z akcí bude turnaj májový, ato Memoriál Ondřeje Luži.

 

7.4.2016

Velikonoční M-Stav cup, turnaj ve čtyřhrách neregistrovaných hráčů je z důvodu nepříznivé předpovědi počasí přesunut na sobotu 16.4.2016

 

15.3.2016

 Oznamujeme, že do nové sezony neregistrovaných hráčů 2016 bude nově nastupovat v kategorii Veterán družstvo Tenisového klubu Rohatec.

  Do mužstva, ve složení Rosťislav Tomšej, David Brychta, Václav Štrunc, Oldřich Glöcl, vedené kapitánem Radkem Šindarem budeme vkládat nemalé naděje.

Přejeme hodně úspěchů a dobrých výsledků.

 

1.3.2016

Vážení členové TK,

  v sobotu dne 19.března 2016 se od 8.00 hodin bude konat jarní brigáda Tenisového klubu. Předpokládaná doba brigády bude cca 6 hodin a účast  členů je nutná. Zejména je nutné vyčistit areál a připravit tenisové kurty na novou tenisovou sezonu.

 

4.1.2016

  Vážení členové,

Výroční schůze Tenisového klubu Rohatec se uskuteční dne 22.1.2016 od 17.00 hodin v peostorách klubovny. Na programu bude rekapitulace, výsledky dlouhodobé soutěže družstev, výsledky turnajové sezony, finanční zpráva roku 2015 a zejména plán na další období.

Účast všech členů je nutná!

 

21.12.2015

   Vážení členové a přátelé tenisu,

tradiční setkání tenistů "na Štěpána" se uskuteční dne 26.12.2015 od 8.00 hodin v prostorách klubovny Tenisového klubu.

Občerstvení pro účastníky zajištěno, včichni jste srdečně zvání.

 

17.12.2015

Tenisový klub Rohatec přeje Všem členům, rekreačním tenistům a jejich příznivcům krásné svátky vánoční, pohodu v kruhu rodinném a do roku 2016 hodně štestí a zdraví a samozřejmě mnoho sportovních úspěchů.

 

17.12.2015

V sobotu, dne 12. 12. 2015, se konal poslední turnaj v letošním roce neregistrovaných hráčů v tenise, a to Vánoční turnaj, který se stejně jako v minulých letech konal ve velmi hezkém a příjemném prostředí tenisové haly u Michala Baránka v Petrově.

 Turnaje se zúčastnilo celkem dvacet kvalitních hráčů, jak z řad Tenisového klubu Rohatec tak i neregistrovaní tenisté z našeho okolí. Hrálo se, jak je již v tomto turnaji tradicí, losovacím systémem na pět hracích kol.

Po odehrání předem plánovaných pěti kol a součtu všech bodů si zaslouženě odnesl krásný pohár pro nejlepšího hráče Ondřej Šrůtka. Na druhém místě se umístil Antonín Nekarda, a na třetím místě skončil Oldřich Glöckl.

Další pořadí Vánočního turnaje:

4.) Luzum J.
5.) Salaba P.
6.) Fridrich Z.
7.) Vašek O.
8.) -9.) Šindar R.
8.) -9.) Štrunc V.
10.) Hostýnek J.
11.) Mokruša A.
12.) Brychta D.
13.) Antoš M.
14.) Hruška J.
15.) -16.) Zich R.
15.) -16.) Vlk J.
17.) Luža M.
18.) Andrýsek D.st.
19.) Bubík M.
20.) Andrýsek D.ml.

Vánoční turnaj se díky příjemnému prostředí a kvalitním výkonům všech zúčastněných hráčů vydařil, jak po stránce sportovní, tak i po stránce kulturní.

 

16.12.2015

Mistrovství družstev ATS Podluží pro rok 2015 bylo ukončeno, a pro Rohatecký tenis velmi úspěšně.

Rohatecké "áčko" ve složení Šindar, Šrůtka, Janča, Drábek a Glöckl skončilo v první lize se ziskem 11.bodů na devátém místě. O poznání lépe se vedlo našemu "béčku" které ve složení Štrunc, Hostýnek, Luzum, Zlámalík a Luža, svoji druhou ligu vyhrálo a po skvělé sezoně postupuje do první ligy.

Je dokončen i žebříček jednotlivců neregistrovaných tenistů okresu Břeclav - 2015. Z našich klubových hráčů si nejlépe vedl, a na 24.místě skončil Ondřej Šrůtka, jen o dvě příčky pod ním, ato na 26.místě skončil Radek Šindar, a třetí stupínek našich hráčů doplnil na 39.místě Jaroslav Luzum.

Oběma našim družstvům, a všem jednotlivcům kteří se dlouhodobé soutěže zůčastnili blahopřejeme a do příštího roku přejeme hodně sportovních úspěchů.

 

13.10.2015

 V sobotu dne 10.10.2015, se konal na místních  kurtech  již devátý ročník velmi prestižního turnaje O pohár starosty obce Rohatec ve dvouhrách neregistrovaných hráčů ve dvou kategoriích Open do 39 let a Veterán 40+. V letošní turnajové tenisové sezoně se jednalo o poslední, a to čtvrtý turnaj pod otevřeným nebem.

  Hrálo se za dosti chladného, ale naštěstí ne deštivého počasí, nejdříve ve skupinách a dále pak následovala vyřazovací část turnaje. Tentokrát se v kategorii Open i Veterán 40+ sešlo celkem patnáct velmi kvalitních jednotlivců. Devět hráčů v kategorii Open do 39 let a pouze šest v kategorii Veterán 40+.  Všichni hráči předváděli po celý den tenis na vysoké úrovni neregistrovaných amatérských hráčů.

 Nejlépe si po celý den vedl a zaslouženě si odnesl pohár pro nejlepšího hráče v kategorii Open do 39 let Jiří Hostýnek, když mu ve finálovém utkání z důvodu špatné viditelnosti skrečoval Antonín Nekarda . Na třetím místě se tentokrát umístil Ondřej Šrůtka, který přehrál klubového hráče a kamaráda Jaroslava Luzuma.

 V kategorii Veterán 40+ si  přišel pro vítězství Oldřich Glöckl , když ve velmi rychlém utkání přehrál Radka Šindara poměrem 6:1. Na třetím místě se umístil Václav Štrunc, který porazil jinak skvěle hrajícího Rostislava Tomšeje poměrem 7:5.

DALŠÍ POŘADÍ TURNAJE:

OPEN:

5.) Milan Drábek
6.) Radim Zich
7.) David Andrýsek ml.
8.) Petr Salaba

9.) David Andrýsek st.

VETERÁN 40+:

5.) - 6.) Michal Antoš
5.) - 6.) Jaroslav Hruška
                                                                                                                                                                             

 Letošní turnaj O pohár starosty obce Rohatec se vydařil, jak po stránce herní, tak po stránce organizační, snad jen počasí nám moc nepřálo. Poděkování patří především OÚ Rohatec a všem sponzorům a přátelům tenisu.
  Další z připravovaných akcí bude Vánoční turnaj, který se bude pravděpodobně konat 12.12.2015 v tenisové hale v Petrově.

1.10.2015

   Vážení členové a příznivci tenisu,

  v sobotu dne 17.10. 2015 od 9.00 hodin  bude tenisový areál a klubovna uzavřena za ůčelem konání soukromé akce.( p. Štrunc )

              Děkujeme za pochopení 

 

18.9.2015

V sobotu se dne 15.9.2012 na místních tenisových kurtech v Rohatci - Kolonii konal třetí turnaj pod otevřeným nebem v letošním roce, a to již dvanáctý ročník Po hodového turnaje ve čtyřhrách neregistrovaných hráčů v tenise.

Celkově se do turnaje prezentovalo deset skvěle hrajících párů, které po celý den předváděly kvalitní a vždy velmi pohledný tenis. Nejlépe si po celý den vedla, a zaslouženě získala nejcenější trofej dvojice Šrůtka, Drábek, která ve finále porazila stabilní místní pár Šindar, Janča poměrem 6:3. V boji o třetí místo se lépe vedlo dvojici Glöckl, Mokruša když porazila dvojici Nekarda, Žák.

                                                                

Další a konečné pořadí Pohodového turnaje 2015:

5. Štrunc, Zlámalík

6. Zich, Novák

7. Hostýnek, Bubík

8. Hruška, Salaba

9. Antoš, Fridrich

10. Mlčoch, Jašek

 

Další z připravovaných akcí bude turnaj O pohár starosty obce ve dvouhrách neregistrovaných hráčů, který se bude konat 10. 10. 2015 na místních kurtech.

 

12.6.2015

Vážení členové,

 v pátek dne 19.6.2015 se koná Klubové pozdní sportovní odpoledne. Začátek akce je v 17.00 hodin, a vstup je pouze pro členy Tenisového klubu a jejich rodinné příslušníky.

Jste všichni srdečně zváni, občerstvení zajištěno.

 

22. 5. 2015

 V sobotu, dne 16. 5. 2015, se konal na místních tenisových kurtech v Rohatci  Kolonii  druhý turnaj letošního roku pod otevřeným nebem, a to Májový, třetí ročník Memoriálu Ondřeje Luži. Za hezkého, snad až letního počasí se prezentovalo pouze šestnáct, zato velmi kvalitních hráčů, kteří v pěti základních kolech, a po té ve vyřazovací části předváděli hezký amaterský tenis.Po odehrání základní fáze turnaje postoupilo všech šestnáct jednotlivců, kteří si vylosovali partnera do dalších vyřazovacích bojů, kde se znovu odehrávaly tuhé boje.

Nejlépe si v  turnaji vedla dvojice Luzum J., Bubík M., která ve finále přemohla až v taibreaku pár Šindar R., Luža M.. Na bronzovou příčku tentokrát vystoupala dvojice Šrůtka O., Brychta D., která porazila pár Vašek O., Hostýnek J.. poměrem 6:4.

Další pořadí  trunaje:

5. Drábek M., Andrýsek D.ml.

6. Antoš M., Salaba P.

7.-8. Tomšej R., Janča M.

7.-8. Luzum J.st., Andrýsek D.st.

                                                                                                                                             

 

Věřím a doufám, že se Memoriál Ondřeje Luži hlavně díky krásnému počasí vydařil a všichni zúčastnění si turnaj skvěle užili.

 

 

15.5.2015

   Vážení členové TK,

  v pátek dne 29.5. 2015  bude tenisový areál a klubovna uzavřena za ůčelem konání soukromé akce.( p.Štrunc )

              Děkujeme za pochopení 

 

27.4.2015

Vážení členové,

v neděli dopoledne  3.5.2015 v hrací den členů klubu, se bude konat uklizení určených ploch od odpadků v rámci projektu OÚ.

Účast všech členů nutná.

 

23.4. 2015

V sobotu, dne 18.4. 2015,  se na místních kurtech konal první turnaj letošního roku pod otevřeným nebem, a to Velikonoční M-Stav Cup 2015. Za docela  chladného počasí, se tentokrát prezentovalo pouze 12 dvojic, které byly rozděleny do tří vyrovnaných skupin.
Z každé skupiny postupovaly dvě nejlepší dvojice a ještě dva nejlepší třetí páry do čtvrtfinále, kde se dále hrálo vyřazovacím způsobem. 
Nejlépe si za celý den vedl pár z místního klubu, který za celý turnaj nepoznal porážku - Šrůtka, Drábek, když ve finále porazil také klubovou  dvojici Luzum, Vašek poměrem 6 : 1.
Boj o třetí místo lépe vyzněl pro dvojice Mokruša,  Nekarda, která porazila nově složený pár Štrunc, Bubík.

 
Další pořadí účastníků M-Stav Cupu 2015


5.   Tomšej, Hostýnek
6.   Zounek, Brychta
7. - 8.  Šindar, Ševčík
7. - 8.  Fridrich, Zlámalík
9. Brychta, Luža
10. Salaba, Luzum st.
11. - 12.  Antoš, Kreml
11. - 12.  Andrýsek, Andrýsek st.

 

 

Doufám, že i přes nepříznivé počasí se první turnaj letošního roku vydařil, a všichni účastníci turnaje si nejen kvalitně zahráli dobrý tenis, ale věřím, že se všichni i dobře pobavili.
 

Další z připravovaných tenisových akcí bude druhý turnaj letošního roku, a to Májový turnaj, na počest našeho kamaráda, pod názvem  Memoriál Odřeje Luži,  který se bude konat dne 16.5. 2015 opět na místních kurtech.

 

15.4.2015

Vážení tenisté,

 tenisové dvorce budou mimo provoz do pátku 17.4.2015 z důvodu schnutí nátěru na hrací ploše.

 

8.4.2015

Vážení členové a příznivci tenisu,

 v době od 9.4.2015 do 15.4.2015 budou tenisové kurty mimo provoz z důvodu opravy a nátěru hrací plochy.

                               Děkujeme za pochopení

 

1.4.2015

Přátelé a příznivci tenisu,

 Velikonoční turnaj je odložen na 18.4.2015, důvodem je nepříznivé a velmi chladné počasí. Pro zájemce, je nutné nové přihlášení.

         Řídící turnaje

 

1.4.2015

   Vážení členové TK,

  v sobotu dne 23.5. 2015 od 12.00 hodin  bude tenisový areál a klubovna uzavřena za ůčelem konání soukromé akce.

              Děkujeme za pochopení 

 

3.3.2015

Vážení členové TK,

v sobotu dne 11.dubna 2015 se od 8.00 hodin bude konat jarní brigáda Tenisového klubu. Předpokládaná doba brigády bude cca 6 hodin a účast  členů je nutná. Zejména je nutné vyčistit areál a připravit tenisové kurty na následný ochranný nátěr a tím připravit dvorce na letošní sezonu.

 

3.3.2015

Vážení členové,

 Tenisový klub Rohatec změnil číslo účtu ( bankovního spojení ) na které je možno zasílat členské příspěvky. Jako Variabilní symbol uveďte své jmeno a příjmení. Nové bankovní spojení spolku Tenisový klub Rohatec.: Fio banka 2600752766/2010

 

 

18.1.2015

 

   Vážení členové,

Výroční schůze tenisového klubu Rohatec - Kolonie se uskuteční v pátek dne 6.2. 2015

   od 18.00 hodin v prostorách klubovny TK.

Na programu bude hospodaření klubu a výsledky v roce 2014, volba o přijetí nových členů, diskuze,

   občerstvení a závěr.

 

15.12.2014

   Vážení členové a přátelé tenisu,

tradiční setkání tenistů "na Štěpána" se uskuteční dne 26.12 od 8.00 v klubovně.

Občerstvení pro účastníky zajištěno ( polévku vaří BUBA )

 

15.12.2014

V sobotu se dne 13.12.2014  konal poslední turnaj letošního roku neregistrovaných hráčů v tenise, a to turnaj Vánoční který se stejně jako v letech předchozích konal ve velmi hezkém a příjemném prostředí tenisové haly a restaurace u pana Baránka v Petrově.

Turnaje se zúčastnilo celkem šestnáct kvalitních hráčů, zejména z řad Tenisového klubu Rohatec-Kolonie. Hrálo se, jak je již v tomto turnaji tradicí, losovacím systémem na pět hracích kol. Turnaj se po herní stránce velmi vydařil, snad jen jedinou stinnou stránkou byla neúčast čtyř hráčů, kteří se včas neodhlásili řídícímu turnaje. Ani tato situace však neovlivnila herní dokonalost všech hráčů a kvalitní výkony v každém utkání.

Po odehrání předem plánovaných pěti kol a součtu všech bodů si zaslouženě odnesl krásný pohár pro nejlepšího hráče Martin Luža. Na druhém místě se umístil Ondřej Vašek a na třetím místě skončil Antonín Nekarda.

Další pořadí Vánočního turnaje:

4.) Hostýnek Jiří
5.) Zich Radim
6.) Drábek Milan
7.) Šrůtka Ondřej
8.) Konečný Pavel
9.) Novák Vojtěch
10.) Luzum Jaroslav
11.) Bubík Martin
12.) Salaba Petr
13.) Štrunc Václav
14.) Šindar Radek
15.) Hruška Jaroslav.
16.) Marek Josef
 

Vánoční turnaj se díky příjemnému prostředí a kvalitním výkonům všech zúčastněných hráčů vydařil, jak po stránce sportovní, tak i po stránce kulturní.

 

17.10.2014

 V sobotu se dne 11.10.2014, konal na místních tenisových kurtech  již osmý ročník velmi prestižního turnaje O pohár starosty obce Rohatec ve dvouhrách neregistrovaných tenistů v kategoriích Open do 39 let a Veterán 40+. V letošní turnajové tenisové sezoně se jednalo o poslední, a to třetí  turnaj pod otevřeným nebem.

  Hrálo se za krásného, dá se říct až letního počasí, nejdříve ve skupinách a dále pak následovala vyřazovací část turnaje. Tentokrát se v kategorii Open i Veterán 40+ sešlo celkem šestnáct velmi kvalitních jednotlivců. Osm v kategorii Open do 39 let a stejný počet i v kategorii Veterán 40+.  Všichni hráči předváděli po celý den tenis na vysoké úrovni neregistrovaných amatérských hráčů.

 Nejlépe si po celý den vedl a zaslouženě si odnesl pohár pro nejlepšího hráče v kategorii Open, stejně jako ve dvou letech předchozích Milan Drábek, když v hezkém finálovém utkání přehrál Ondru Šrůtku  poměrem 6:3. Na třetím místě se tentokrát umístil po výborném výkonu Jaroslav Luzum, který přehrál hráče z Hodonína  Petra Schwarze  poměrem 6:4.

 V kategorii Veterán 40+ si  přišel pro vítězství stejněn jako v roce loňském  Radek Šindar , když v hezkém finálovém utkání přehrál Oldu Glöckla poměrem 6:1. Na třetím místě se umístil náš kamarád z Kyjova  Pavel Puchar, který porazil jinak skvěle hrajícího  Jaru Tomečka poměrem 6:3.

DALŠÍ POŘADÍ TURNAJE:

OPEN:

5.) Vašek Ondřej
6.) Bubík Martin
7.) - 8.) Hostýnek Jiří
7.) - 8.) Salaba Petr

VETERÁN 40+:

5.) Šmatlák Rudolf
6.) Tomšej Rostislav
7.) - 8.) Antoš Michal                                                                                                                                    7.) - 8.) Mlčoch Jiří                                                                                                                                                                               

 Letošní turnaj O pohár starosty obce Rohatec se opravdu velmi vydařil, jak po stránce herní, tak po stránce organizační. Poděkování patří především OÚ Rohatec a   všem sponzorům a přátelům tenisu.
  Další z připravovaných akcí bude Vánoční turnaj, který se bude pravděpodobně konat v tenisové hale v Petrově.

 

8.9.2014

 Vážení členové a příznivci tenisu,

 vzhledem k malému počtu přihlášených dvojic, je jubilejní desátý ročník Po hodového turnaje 2014 zrušen.

 

1.7.2014

  OZNÁMENÍ

  Vážení členové Tenisového klubu,

 dne 25.6.2014 byl zrušen účet č. 182442140/0600 -  Tenisový klub Rohatec - Kolonie,                  vedený u GE Money Bank a.s.

 Členské příspěvky lze zaplatit u ekonoma klubu, případně předsedy. Tímto žádáme všechny členy kteří ještě nemají zaplacen členský příspěvek na rok 2014, aby tak učinili.

                                                                                      Výbor TK Rohatec - Kolonie

 

 

24.6.2014

   Vážení členové TK,

  v pátek dne 27.6. 2014 od 18.00 hodin  bude tenisový areál a klubovna uzavřena za ůčelem konání soukromé akce.

              Děkujeme za pochopení                              Výbor TK Rohatec - Kolonie

 

23. 6. 2014

 V sobotu, dne 14. 6. 2014, se na místních tenisových kurtech v Rohatci na Kolonii konal druhý turnaj letošního roku pod otevřeným nebem, a to druhý ročník Memoriálu Ondřeje Luži. Za hezkého počasí se prezentovalo pouze šestnáct, zato velmi kvalitních hráčů, kteří ve čtyřech základních kolech, a po té ve vyřazovací části předváděli hezký amaterský tenis.Po odehrání základní fáze turnaje postoupilo všech šestnáct jednotlivců, kteří si vylosovali partnera do dalších vyřazovacích bojů.

Nejlépe si v  turnaji vedla dvojice Hostýnek, Luža, která ve finále přemohla pár Šrůtka, Bubík. Na bronzovou příčku tentokrát vystoupala dvojice Šindar, Maňák, která porazila pár Vašek, Salaba.

Další pořadí  trunaje:

5. Drábek, Kapoun

6. Janča, Mokruša

7.-8. Tomšej, Zich

7.-8. Antoš, Hruška

                                                                                                                                             

 

Věřím, že se Memoriál Ondřeje Luži hlavně díky krásnému počasí vydařil a všichni zúčastnění si turnaj skvěle užili.

Snad jen malá černá tečka turnaje byla jeho slabá účast.

 

22.4.2014

V sobotu, dne 19.4. 2014, se po roční pauze konal na místních kurtech první turnaj letošního roku pod otevřeným nebem, a to Velikonoční M-Stav Cup 2014. Za docela hezkého, ale dosti větrného počasí, se tentokrát prezentovalo pouhých deset dvojic, které byly rozděleny do dvou velmi vyrovnaných skupin.
Z každé skupiny postupovaly čtyři nejlepší dvojice do čtvrtfinále, kde se dále hrálo vyřazovacím způsobem. 
Nejlépe si za celý den vedl nově složený pár - Tomšej, Svoboda, když ve finále porazil klubovou  dvojici Šrůtka, Drábek poměrem 7 : 5.
Boj o třetí místo jednoznačně ovládla dvojice Glöckl,  Mokruša, která porazila poměrem 6 : 1 stabilní pár Šindar, Janča.

 
Další pořadí účastníků M-Stav Cupu 2014


5.   Vyslužil, Hostýnek
6.   Vašek, Luzum
7.-8.   Marek, Luzum st.
7.-8.   Bubík, Zich
9.   Šmatlák, Brychta
10.  Antoš, Novák

 

Doufám, že i přes nepříznivé počasí se první turnaj letošního roku vydařil, a všichni účastníci turnaje si nejen kvalitně zahráli dobrý tenis, ale věřím, že se všichni i dobře pobavili.
 

Další z připravovaných tenisových akcí bude druhý turnaj letošního roku, který se bude konat dne 14.6. 2014 opět na místních kurtech.

1.4.2014

Vážení členové TK,

v sobotu dne 12.dubna 2014 se od 8.00 hodin bude konat jarní brigáda TK. Předpokládaná doba brigády bude cca 6 hodin a účast  členů je nutná. Zejména je nutné vyčistit areál a připravit tenisové kurty na letošní sezonu.

                                                                                                       Výbor TK

 

21.10.2013

  Vážení členové TK,

 dnes 21.10. se v klubovně konala mimořádná schůze výboru TK za účelem rezignace předsedy Radka Šindara z funkce předsedy organizace.

Důvodem odstoupení jsou rozdílné názory na činnost a chod klubu.

 Rezignace nabyla platnost dne 21.10.2013.

 

 

 

 12.8.2013

   Vážení členové TK,

  v sobotu dne 31.8. 2013  bude tenisový areál a klubovna uzavřena za ůčelem konání soukromé akce ( čestný člen p. Matěj )

              Děkujeme za pochopení                              Výbor TK Rohatec - Kolonie

22.7.2013

Vážení členové TK,

v pátek dne 2.8. 2013  bude areál a klubovna uzavřena z důvodu konání soukromé akce  (p.Štrunc)

                            Výbor TK Rohatec - Kolonie

23.5.2013

Vážení členové TK,

v pátek dne 21.6. 2013  bude areál a klubovna uzavřena z důvodu konání soukromé akce  (p.Štrunc)

              Děkujeme za pochopení                              Výbor TK Rohatec - Kolonie

 21.5.2013

   Vážení členové TK,

v sobotu dne 25.5. 2013 a v pátek dne 19.7.2013  bude areál a klubovna uzavřena za ůčelem konání soukromé akce ( p. Kalina a člen klubu p.Štrunc )

              Děkujeme za pochopení                              Výbor TK Rohatec - Kolonie

11.3.2013

Vážení členové TK Rohatec - Kolonie,

v sobotu dne 23.března 2013 od 8.00 hod. se bude konat jarní brigáda TK. Předpokládaná doba brigády bude cca 6 hodin a účast všech členů je nutná. Zejména je nutné vyčistit areál a připravit kurty na blížící se tenisovou sezonu roku 2013.

Dále chci upozornit ( kdo tak ještě neučinil ) na zaplacení členských příspěvků na rok 2013       ( 600,- Kč ), a to do konce března letošního roku.

PS,. Kdo můžete, přineste si prosím zahradní nářadí ( hrábě, lopaty, kolečka )

 

10.1.2013

 

Vážení členové,

Výroční schůze tenisového klubu Rohatec - Kolonie se uskuteční v pátek dne 18.1. 2013

od 17.00 hod. v prostorách klubovny TK.

Na programu bude hospodaření klubu, rekapitulace r. 2012,

diskuse, občerstvení a závěr.

Účast všech členů nutná!!!!

 

15.12.2012

V sobotu, dne 15. 12. 2012, se konal poslední turnaj v letošním roce neregistrovaných hráčů v tenise, a to Vánoční turnaj, který se stejně jako v minulých letech konal ve velmi hezkém a příjemném prostředí tenisové haly u pana Baránka v Petrově.

 Turnaje se zúčastnilo celkem dvacet kvalitních hráčů, zejména z řad Tenisového klubu Rohatec-Kolonie. Hrálo se, jak je již v tomto turnaji tradicí, losovacím systémem na pět hracích kol.

Po odehrání předem plánovaných pěti kol a součtu všech bodů si zaslouženě odnesl krásný pohár pro nejlepšího hráče Rosťa Tomšej. Na druhém místě se stejně jako loni umístil Radek Šindar, a na třetím místě skončil Martin Luža.

Další pořadí Vánočního turnaje:

4.) Vyslužil L.
5.) Šrůtka O.
6.) Zich R.
7.) Antoš M.
8.) Glöckl O.
9.) -10.) Štrunc V.
9.) -10.) Žák M.
11.) Luzum J.
12.) -13.) Hostýnek J.
12.) -13.) Bubík M.
14.) Marek J.
15.) -16.) Vašek O.
15.) -16.) Vlk J.
17.) Drábek M.
18.) -19.) Kornfeil M.
18.) -19.) Suchánek P.
20.) Hruška J.

Vánoční turnaj se díky příjemnému prostředí a kvalitním výkonům všech zúčastněných hráčů vydařil, jak po stránce sportovní, tak i po stránce kulturní.

15.10.2012

 V sobotu, dne 13.10.2012, se na místních tenisových kurtech konal již sedmý ročník velmi prestižního turnaje O pohár starosty obce Rohatec ve dvouhrách neregistrovaných tenistů v kategoriích Open do 39 let a Veterán 40+. V letošní turnajové tenisové sezoně se jednalo o poslední, a to čtvrtý, turnaj pod otevřeným nebem.

  Hrálo se za hezkého podzimního počasí, nejdříve ve skupinách a dále pak následovala vyřazovací část turnaje. Tentokrát se v kategorii Open i Veterán 40+ sešlo celkem sedmnáct velmi kvalitních jednotlivců. Osm v kategorii Open do 39 let a devět v kategorii Veterán 40+.  Všichni hráči předváděli po celý den tenis na vysoké úrovni neregistrovaných amatérských hráčů.

 Nejlépe si po celý den vedl a zaslouženě si odnesl pohár pro nejlepšího hráče v kategorii Open, stejně jako v roce předchozím Milan Drábek, když v hezkém finálovém utkání zdolal Jiřího Hostýnka poměrem 6:2. Na třetím místě se tentokrát umístil po výborném výkonu Jaroslav Luzum, který přehrál svého kolegu z B teamu Lukáše Vyslužila nečekaným poměrem 6:0.

 V kategorii Veterán 40+ si tentokrát přišel pro vítězství loňský finalista  Radek Šindar , když v hezkém finálovém utkání přehrál Václava Štrunce poměrem 6:3. Na třetím místě se umístil  Oldřich Glöckl, který porazil jinak skvěle hrajícího  Rudolfa Šmatláka poměrem 6:4.

DALŠÍ POŘADÍ TURNAJE:

OPEN:

5.) Šrůtka Ondřej
6.) Vašek Ondřej
7.) Koneček Tomáš
8.) Kohoutek Radek

VETERÁN 40+:

5.) Marek Josef
6.) Brychta David
7. - 8.) Vlk Jiří                                                                                                                      7. - 8.) Hruška Jaroslav                                                                                                       9.) Tomšej Rostislav                                                                         

 Letošní turnaj O pohár starosty obce Rohatec se vydařil, jak po stránce herní, tak po stránce organizační. Poděkování patří především Tenisovému klubu Rohatec-Kolonie, OÚ Rohatec a   všem sponzorům a přátelům tenisu.
  Další z připravovaných akcí bude Vánoční turnaj, který se bude konat v tenisové hale v Petrově.

Informace o turnaji budou včas zveřejněny.

 

20.9.2012

V sobotu se dne 15.9.2012 na místních tenisových kurtech v Rohatci - Kolonii konal třetí turnaj pod otevřeným nebem v letošním roce, a to již devátý ročník Po hodového turnaje ve čtyřhrách neregistrovaných hráčů v tenise.

Celkově se do již devátého ročníku turnaje prezentovalo čtrnáct skvěle hrajících párů, které po celý den předváděly kvalitní a vždy velmi pohledný tenis. Nejlépe si po celý den vedla, a zaslouženě získala nejcenější trofej dvojice Glöckl, Mokruša, která ve finále porazila stabilní místní pár Šindar, Janča poměrem 6:2 a vrátila jim tak loňskou porážku. V boji o třetí místo se podařilo zvítězit nově složené dvojici Vašek, Luzum ml. když porazila dvojici Štrunc, Drábek.

Jak je již tradicí na našich turnajích, byla předána i cena pořadatele, kterou v tomto turnaji zaslouženě získal náš člen klubu a výborný tenista Jirka Vlk. Gratulujeme.                                                                 

Další a konečné pořadí Pohodového turnaje 2012:

5. Žák - Dvořák

6. Vlk - Šrůtka

7. Hostýnek - Bubík

8. Svora - Frejlach

9. Marek - Somr

10. Suchánek - Teichman

11. Světnica - Luzum st.

12. Hruška - Helešic

13. Brychta - Šmatlák

14. Rezek - Koneček

 

 

Další z připravovaných akcí bude turnaj O pohár starosty obce ve dvouhrách neregistrovaných hráčů, který se bude konat 13. 10. 2012 na místních kurtech.

 

11.6.2012

 Místní derby II.ligy neregistrovaných hráčů v tenise mezi TK Rohatec Kolonie A vs. TK Rohatec Kolonie B je plánováno na čtvrtek 14.6.2012 od 16.00 hodin.

                                                  Přijďte povzbudit.

25.5.2012

   Vážení členové TK,

v sobotu dne 23.6. 2012 a v pátek dne 20.7.2012 vždy od 13.00 hodin  bude areál a klubovna uzavřena za ůčelem konání soukromé akce ( členové p. Brychta a ekonom klubu p.Štrunc )

              Děkujeme za pochopení                              Výbor TK Rohatec - Kolonie

 

21. 5. 2012

 V sobotu, dne 19. 5. 2012, se na tenisových kurtech v Rohatci na Kolonii konal druhý turnaj letošního roku pod otevřeným nebem, a to turnaj Májový, první ročník Memoriálu Ondřeje Luži.     Za velmi hezkého, dá se říct až letního počasí se prezentovalo celkem 26 kvalitních hráčů, kteří ve čtyřech základních kolech, a po té ve vyřazovací části předváděli hezký amaterský tenis.Po odehrání základní fáze turnaje postoupilo nejlepších osum jednotlivců, kteří si vylosovali partnera do dalších vyřazovacích bojů.

Nejlépe si v Májovém turnaji vedla dvojice Šrůtka, Žák, která ve finále přemohla pár Brychta, Glöckl. Na bronzovou příčku tentokrát vystoupala dvojice Drábek, Antoš, která porazila pár Hostýnek, Luzum ml.

Další pořadí Májového trunaje:

5. Janča, Bubík

6. Mokruša, Luža

7. Šindar, Adamec

8. Štrunc,Vyslužil

9.-10. Vašek O.

9.-10. Teichman

12. Hruška

13. Rosypálek

14. Marek

15. Luzum st.

16. Koneček

17. Vašek

 18.-19. Šmatlák

               Fridrich                                                                                                                                              

 

Věřím, že se Májový turnaj hlavně díky krásnému počasí vydařil a všichni zúčastnění si       turnaj skvěle užili.

 

 

 15.5.2012

 Byla přidána nová rubrika II. liga -  výsledky, v levém sloupci Menu.

 

10.4. 2012

V sobotu, dne 7.4. 2012,  se na místních kurtech konal první turnaj letošního roku pod otevřeným nebem, a to Velikonoční M-Stav Cup 2012. Za docela hezkého, ale chladného počasí, se tentokrát prezentovalo pouze 13 dvojic ( nejméně za všechny ročníky ), které byly rozděleny do tří vyrovnaných skupin.
Z každé skupiny postupovaly dvě nejlepší dvojice a ještě dva nejlepší třetí páry do čtvrtfinále, kde se dále hrálo vyřazovacím způsobem. 
Nejlépe si za celý den vedl pár z místního klubu, který za celý turnaj nepoznal porážku - Šindar, Glöckl, když ve finále porazil také klubovou  dvojici Vyslužil, Hostýnek poměrem 6 : 4.
Boj o třetí místo se tentokrát neodehrál z důvodu zranění a odstoupení dvojice Domanský,  Tomšej. Díko tomu se na třetí místo dostala, jinak velmi dobře hrající nově složená dvojice Brychta, Bubík.

 
Další pořadí účastníků M-Stav Cupu 2012


5.   Štrunc, Drábek
6.   Kohoutek, Puchar
7. - 8.  Vlk, Šrůtka
7. - 8.  Marek, Luzum st.
9. - 13.  Vašek, Šmatlák
9. - 13.  Antoš, Zlámalík
9. - 13.  Suchánek, Kornfeil
9. - 13.  Luzum ml., Rosypálek
9. - 13.  Hruška, Freilach

 

Doufám, že i přes nepříznivé počasí se první turnaj letošního roku vydařil, a všichni účastníci turnaje si nejen kvalitně zahráli dobrý tenis, ale věřím, že se všichni i dobře pobavili.
 

Další z připravovaných tenisových akcí bude druhý turnaj letošního roku, a to Májový turnaj, na počest našeho kamaráda, pod názvem  Memoriál Odřeje Luži,  který se bude konat dne 19.5. 2012 opět na místních kurtech.

1.4. 2012

     Vážení členové TK,

v pátek dne 13.4. 2012  bude areál a klubovna uzavřena za ůčelem konání soukromé akce.         ( p.Štrunc Václav )

                                                                     Výbor TK Rohatec - Kolonie

 

29.2.2012

  Vážení členové a příznivci tenisu,

 tak jako v loňském roce, i letos se bude na místních tenisových kurtech konat celkem pět turnajů, z kterých vzejde nejůspěšnější hráč celé série. 

Termíny turnajů v roce 2012:

   7.4.2012  -  Velikonoční M-Stav cup

   19.5.2012  -  Májový turnaj - Memoriál Ondřeje Luži ( losovací systém )

   15.9.2012  -  Pohodový turnaj

   13.10.2012  -  O pohár staroty obce ( dvouhra open a veterán )

   22.12.2012  -  Vánoční turnaj

                                                                                                 Předseda TK  

29.2.2012

Vážení členové TK Rohatec - Kolonie,

v sobotu dne 24.března 2012 od 8.00 hod. se bude konat jarní brigáda TK. Předpokládaná doba brigády bude cca 6 hodin a účast všech členů je nutná. Zejména je nutné vyčistit areál a připravit kurty na blížící se tenisovou sezonu roku 2012.

Dále chci upozornit ( kdo tak ještě neučinil ) na zaplacení členských příspěvků na rok 2012, a to do konce března letošního roku.

 

5.1.2012

 

Vážení členové,

Výroční schůze tenisového klubu Rohatec - Kolonie se uskuteční v pátek dne 20.1. 2012 

od 18.00 hod. v Restauraci u Piječků na kolonii.

Na programu bude hospodaření klubu, rekapitulace r. 2011 a plán na další období

diskuse a závěr.

Účast všech členů nutná!!!!

Srdečně zve výbor TK

 

5.1.2012

     Vážení členové TK,

členský příspěvek ve výši 600,- Kč je možno uhradit v hotovosti : p.Štrunc Václav - ekonom klubu, nebo formou příkazu k úhradě z Vašeho účtu a to nejpozději do 31.3.2012. Jako zprávu pro příjemce uveďte příjmení a jméno.

    Bankovní spojení : GE Money Bank - 0600

 Číslo účtu: 182442140                                                                                   

                                                            Výbor TK

 

Krásné prožití svátků vánočních a mnoho úspěchů, nejen sportovních, Vám v novém roce 2012 přeje výbor TK Rohatec-Kolonie.

 

22.12.2011

Vážení členové a přátelé tenisu,

  tradiční setkání tenistů "na Štěpána" se uskuteční dne 26.12 od 8.00 v klubovně.

 

22.12.2011

V sobotu, dne 17. 12. 2011, se konal závěrečný turnaj neregistrovaných hráčů letošního roku, a to turnaj Vánoční, který se stejně jako v loňském roce konal ve velmi krásném prostředí tenisové haly u pana Baránka v Petrově. Do turnaje se zapojilo 20 kvalitních hráčů, zejména z řad Tenisového klubu Rohatec-Kolonie. Hrálo se, jak je již tradicí, losovacím systémem na pět hracích kol.

Po odehrání pěti kol a součtu všech bodů si zaslouženě odnesl krásný pohár pro nejlepšího hráče Lukáš Vyslužil. Na druhém místě se tentokrát umístil Radek Šindar, a na třetím místě skončil Radim Zich.

Další pořadí Vánočního turnaje:

4.) Mokruša A.
5.) Brychta D.
6.) Šrůtka O.
7.) Suchánek P.
8.) Hostýnek J.
9.) Drábek M.
10.) Tomšej R.
11.) Štrunc V.
12.) Luzum J.
13.) Teichman V.
14.) Luža M.
15.) Vlk J.
16.) Hruška J.
17.) Frejlach R.
18.) Vašek O.
19.) Marek J.
20.) Helešic Z.

Vánoční turnaj se díky příjemnému prostředí a kvalitním výkonům všech zúčastněných hráčů vydařil, jak po stránce sportovní, tak i kulturní.

 

10.10.2011

V sobotu, dne 1.10.2011, se na místních kurtech konal již šestý ročník prestižního turnaje O pohár starosty obce Rohatec ve dvouhrách neregistrovaných hráčů v kategoriích Open a Veterán 40+. V letošní tenisové sezoně se jednalo o poslední, a to čtvrtý, turnaj pod otevřeným nebem. Hrálo se za velmi hezkého, dá se říct až letního počasí, nejdříve ve skupinách a dále pak následovala vyřazovací část turnaje. Tentokrát se v kategorii Open i Veterán 40+ sešlo po 8 velmi kvalitních jednotlivců, kteří po celý den předváděli tenis na vysoké úrovni neregistrovaných hráčů.

Nejlépe si po celý den vedl a zaslouženě odnesl pohár pro nejlepšího hráče v kategorii Open Milan Drábek, když v hezkém finálovém utkání zdolal Michala Janču. Na třetím místě se tentokrát umístil Ondřej Šrůtka, který přehrál loňského vítěze Jirku Hostýnka.

V kategorii Veterán 40+ si tentokrát přišel pro vítězství  Oldřich Glöckl , když ve finále přehrál Radka Šindara. Na třetím místě se umístil  Rostislav Tomšej, který porazil Václava Štrunce.

DALŠÍ POŘADÍ TURNAJE:

OPEN:

5.) Rudolf Šmatlák
6.) Ondřej Vašek
7. - 8.) Martin Luža
          RadimZich

VETERÁN 40+:

5.) Jiří Vlk
6.) Josef Marek
7. - 8.) David Brychta
7. - 8.) Jaroslav Hruška

Letošní turnaj O pohár starosty obce Rohatec se vydařil, jak po stránce herní, tak po stránce organizační. Poděkování patří především Tenisovému klubu Rohatec-Kolonie, OÚ Rohatec a všem sponzorům a přátelům tenisu.
Další z připravovaných akcí bude Vánoční turnaj, který se tentorkát bude konat v hale v Petrově.

Informace o turnaji budou včas zveřejněny.

7.9.2011

V sobotu se dne 3.9.2011 na tenisových kurtech v Rohatci - Kolonii konal třetí turnaj v letošním roce, a to již osmý ročník Po hodového turnaje ve čtyřhrách neregistrovaných hráčů v tenise.

Celkově se do již osmého ročníku turnaje prezentovalo šestnáct výborně hrajících párů, které po celý den předváděly kvalitní a vždy velmi pohledný tenis. Nejlépe si po celý den vedla, a zaslouženě získala nejcenější trofej místní dvojice Šindar, Janča, která ve finále porazila stabilní pár Mokruša, Glöckl poměrem 6:1. V boji o třetí místo se podařilo zvítězit nově složené dvojici Vlk, Šrůtka nad loňským finálovým párem Vyslužil, Hostýnek.

Jak je již tradicí na našich turnajích, byla předána i cena pro nejstaršího hráče turnaje panu Jožkovi Markovi, a cenu pořadatele za kvalitní hru si odnesl i Jirka Vlk. Gratulujeme.                                                                 

Další a konečné pořadí Pohodového turnaje 2011:

5. Drábek - Štrunc

6. Hruška - Zýbal

7. Luzum ml. - Zich

8. Svoboda - Zich

9. Vašek - Šmatlák

10. Kohoutek - Pres

11. Marek - Luzum st.

12. Brychta - Luža

13. Teichman - Suchánek

14. Bubík - Dytrych

15. Lacko - Lacko

16. Fiala - Helešic

 

Další z připravovaných akcí bude turnaj O pohár starosty obce ve dvouhrách neregistrovaných hráčů, který se bude konat 1. 10. 2011 na místních kurtech.

 

6. 6. 2011

V sobotu, dne 28. 5. 2011, se na tenisových kurtech v Rohatci na Kolonii konal druhý turnaj letošního roku, a to turnaj Májový - Memoriál Ondřeje Luži. Vzhledem k velmi nepříznivému počasí byly v naplánovaném termínu odehrány pouze tři zápasy a turnaj musel být přesunut na následující den - neděli 29. 5. 2011. Celkem se turnaje zúčastnilo 21 borců zejména z Rohatce a blízkého okolí. Po celý turnajový, již slunečný, nedělní den si nejlépe vedla dvojice Drábek, Luža, která ve finále přemohla pár Hruška, Vašek. Na bronzovou příčku tentokrát vystoupala dvojice Štrunc, Zýbal, která porazila pár Vyslužil, Bubík.

Další pořadí Májového trunaje:

5. Hostýnek, Vlk
6. Šrůtka, Luzum
7. Šindar, Tomeček
8. Adamec, Rezek
9. Šmatlák
10. Brychta
11. Luzum st.
12. Zich
13. Salaba

Věřím, že se Májový turnaj i přes nepříznivé počasí vydařil a všichni zúčastnění si turnaj užili. Poděkování patří zejména těm aktérům turnaje, kteří se po celé sobotní dopoledne snažili odstranit překážky způsobené vlivem špatného počasí.

Následující tenisovou akcí bude Pohodový turnaj, který je naplánován na září 2011.

 

27.4.2011

   Vážení členové TK,

v sobotu dne 30.4. 2011 a v pátek dne 13.5.2011  bude areál a klubovna uzavřena za ůčelem konání soukromé akce ( p. Šindar a p.Štrunc )

              Děkujeme za pochopení                              Výbor TK Rohatec - Kolonie

27.4.2011

V sobotu, dne 23.4. 2011, se na místních kurtech konal první turnaj letošního roku pod otevřeným nebem, a to Velikonoční M-Stav Cup 2011. Za velmi hezkého, dalo by se říct až letního počasí, se prezentovalo celkem 14 dvojic, které byly rozděleny do čtyř skupin.
Z každé skupiny postupovaly dvě nejlepší dvojice do čtvrtfinále, kde se dále hrálo vyřazovacím způsobem. Již od začátku turnaje se ve skupinách hrála skvělá utkání a bylo jasné že první turnaj letošního roku bude hodně vyrovnaný
. Nejlépe si za celý den vedl pár z místního klubu - Janča, Šindar, který ve finále porazil hostující  dvojici Kohoutek, Puchar  poměrem 6:2.
Boj o třetí místo lépe vyzněl pro pár Vyslužil, Hostýnek , když přemohl místní klubovou dvojici Štrunc, Drábek poměrem 7:5. Díky pěknému počasí a dobrému načasování zůstával čas na odehrání dalších zápasů, tuhé boje o další příčky pokračovaly do pozdních hodin.
Další pořadí účastníků M-Stav Cupu:
5.) Mokruša, Glöckl
6.) Zich, Fridrich
7. - 8.) Šmatlák, Vašek
7. - 8.) Luzum, Šrůtka
9.) Tomšej, Brychta
10.) Novák, Bubík
11. - 12.) Dytrich, Řezáč
11. - 12.) Suchánek, Teichman
13.) Marek, Luzum st.
14.) Hruška, Fiala

Doufám a pevně věřím, že se první turnaj letošního roku vydařil, a všichni zúčastnění si nejen kvalitně zahráli dobrý tenis, ale věřím, že se všichni i dobře pobavili.
 

Další z připravovaných sportovních akcí bude druhý turnaj letošního roku, a to Májový turnaj 2011, s podtitulem Memoriál Ondřeje Luži, který se bude konat dne 28.5. 2011 opět na místních kurtech.

 

17.3.2011

Vážení členové TK,

v sobotu dne 2.dubna od 8.00 hod. se bude konat jarní brigáda. Předpokládaná doba brigády bude cca 6 hodin a účast všech členů je nutná. Zejména je nutné vyčistit areál a připravit kurty na blížící se tenisovou sezonu 2011.

Dále chci upozornit ( kdo tak ještě neučinil ) na zaplacení členských příspěvků na rok 2011, a to do konce března letošního roku.

13.3.2011

Vážení sportovní příznivci,

ve dnech 4.-6.3 2011 se konalo tenisové soustředění pro členy TK ve velmi hezkém rekreačním areálu Skleníky Spytihněv. Celkem se akce zúčastnilo devět členů našeho klubu, kteři si za tři dny soustředění prožili jak sportovní tak i relaxační víkend.

Během sobotního odpoledne se v místní tenisové hale konal i turnaj ve čtyřhrách losovacím systémem, který zaslouženě vyhrál Jarek Hruška, a tím si odnesl pohár pro nejlepšího hráče soustředění. Celý víkend vyvrcholil odpočinkem v sauně, whirpoolce a následně v restauraci na pečených kolenech, kde se také konalo slavnostní vyhlášení nejlepšího hráče.

Věřím, že se soustředění pro členy TK setkalo s kladným ohlasem a všichni aktéři byli spokojeni.Fotky z akce naleznete ve fotogalerii " Spytihněv 2011"

 

15.2.2011

  Vážení členové a příznivci tenisu,

tak jako v loňském roce, i letos se bude na místních tenisových kurtech konat celkem pět turnajů, z kterých vzejde nejůspěšnější hráč celé série. Doufám že bude tenisový rok 2011  stejně vydařený,  tak jako ten předchozí. 

Předpokládané termíny turnajů v roce 2011:

   23.4.2011  -  Velikonoční M-Stav cup

   28.5.2011  -  Májový turnaj ( losovací systém )

   10.9.2011  -  Pohodový turnaj

   8.10.2011  -  O pohár staroty obce ( dvouhra open a veterán )

   17.12.2011  -  Vánoční turnaj ( hala v Petrově )

                                                                                                 Předseda TK                                                                       

15.2.2011

     Vážení členové TK,

členský příspěvek ve výši 600,- Kč je možno uhradit v hotovosti : p.Štrunc Václav - ekonom klubu, nebo formou příkazu k úhradě z Vašeho účtu a to nejpozději do 31.3.2011. Jako zprávu pro příjemce uveďte příjmení a jméno.

    Bankovní spojení : GE Money Bank - 0600

 Číslo účtu: 182442140                                                                                   

                                                            Výbor TK

27.1.2011

  Vážení členové klubu,

jak je Vám všem již dobře známo, pořádá Tenisový klub Rohatec - Kolonie

ve dnech 4 - 6.3.2011 sportovní tenisové soustředění v hezkém rekreačním areálu Skleníky Spytihněv. Kdo z Vás má ještě  zájem přihlásit se, je nutné tak učinit do konce ledna 2011.Čím více nás bude, tím lépe zdokonalíme naši hru.

Pozn: Přehled přihlášených členů naleznete v rubrice Přihlášení hráči. 

  

 

23.12.2010

Krásné prožití svátků vánočních a mnoho úspěchů, nejen sportovních, v novém roce přeje výbor TK Rohatec-Kolonie.

 

23.12.2010

V sobotu, dne 18. 12. 2010, se konal závěrečný turnaj letošního roku, a to turnaj Vánoční, který se tentokrát konal ve velmi krásném prostředí tenisové haly u pana Baránka v Petrově. Do turnaje se zapojilo 20 hráčů, zejména z řad Tenisového klubu Rohatec-Kolonie. Hrálo se, jak je již tradicí, losovacím systémem na pět hracích kol. Zaslouženě si odnesl cenu pro nejlepšího hráče Luža M. Na druhém místě se umístil Šrůtka O. Třetí skončil Drábek M.

Další pořadí Vánočního turnaje:

4.) Mokruša A.
5.) Hostýnek J.
6.) Bubík M.
7.) Vyslužil L.
8.) Zich R.
9.) Fridrich J.
10.) Brydlák H.
11.) Tomšej R.
12.) Suchánek P.
13.) Šmatlák R.
14. - 16.) Štrunc V.
              Luzum J.
              Rosypálek Z.
17. - 18.) Šindar R.
              Rezek J.
19.) Mlčoch J.
20.) Luža O.

Vánoční turnaj se díky příjemnému prostředí a kvalitním výkonům všech zúčastněných hráčů vydařil, jak po stránce sportovní, tak i kulturní.

 

11.10.2010

V sobotu, dne 9.10.2010, se na místních kurtech konal pátý ročník turnaje O pohár starosty obce Rohatec v kategoriích Open a Veterán 45+. V letošní tenisové sezoně se jednalo o poslední, a to čtvrtý, turnaj pod otevřeným nebem. Hrálo se za velmi hezkého podzimního počasí, nejdříve ve skupinách a dále pak následovala vyřazovací část turnaje. Tentokrát se v kategorii Open sešlo 16 velmi kvalitních jednotlivců a 6 hráčů v kategorii Veterán, kteří po celý den předváděli tenis na vysoké úrovni negistrovaných hráčů.

Nejlépe si po celý den vedl a zaslouženě odnesl pohár pro nejlepšího hráče v kategorii Open Jirka Hostýnek, když ve vyrovnaném finálovém utkání až v tie-breaku zdolal Milana Drábka. Na třetím místě se tentokrát umístil Michal Janča, který přehrál, jinak po celý den velmi dobře hrajícího, Jaru Luzuma.

V kategorii Veterán si tentokrát přišel pro vítězství Vladimír Teichman, když ve finále přehrál Jaroslava Hrušku. Na třetím místě se umístil dvojnásobný vítěz minulých ročníků Jirka Vlk, který porazil Zdeňka Helešice.

DALŠÍ POŘADÍ TURNAJE:

OPEN:

5.) Tomáš Zlámalík
6.) Radek Šindar
7. - 8.) Jiří Fridrich
          Václav Štrunc
9. - 12.) Ondřej Vašek
            Martin Luža
            Rostislav Tomšej
            Aleš Mokruša
13. - 16.) Libor Vajčner
              Radim Zich
              Ondřej Šrůtka
              David Brychta

VETERÁN:

5.) Petr Zýbal
6.) Pavel Suchánek

Letošní turnaj O pohár starosty obce Rohatec se vydařil, jak po stránce herní, tak po stránce organizační. Poděkování patří především Tenisovému klubu Rohatec-Kolonie, OÚ Rohatec a všem sponzorům a přátelům tenisu.
Další z připravovaných akcí bude Vánoční turnaj, který se tentorkát bude konat v hale v Petrově.

Informace o turnaji budou včas zveřejněny.

 

20.9. 2010

     Vážení členové TK,

v sobotu dne 2.10. 2010  bude areál a klubovna uzavřena za ůčelem konání soukromé akce ( p.Janča )

                                                                     Výbor TK Rohatec - Kolonie

16.9.2010

V sobotu dne 11.9.2010 se na tenisových kurtech v Rohatci - Kolonii konal třetí turnaj v letošním roce, a to již sedmý ročník Po hodového turnaje ve čtyřhrách neregistrovaných hráčů v tenise.

Celkově se do sedmého ročníku turnaje prezentovalo devatenáct výborných párů, které po celý den předváděly kvalitní a vždy velmi pohledný tenis. Nejlépe si po celý den vedla, a zaslouženě získala nejcenější trofej dvojice Mokruša, Glöckl, která za celou dobu turnaje neztratila ani set a ve finále porazila stabilní pár Vyslužil, Hostýnek poměrem 5:3. V boji o třetí místo se podařilo až v tie-breaku zvítězit dvojici Janča, Šindar nad nově složenou dvojicí ( a to kvůli nepříjemnému zranění Davida Koláře ) Drábek, Fridrich poměrem 6:5. Jak je již tradicí na našich turnajích, byla předána i cena pro nejstarší pár turnaje, tentokrát pro dvojici Marek, Luzum.                                                                 

Další a konečné pořadí Pohodového turnaje 2010:

5. Svora - Žák

6. Štrunc - Vlk

7-8. Tomšej - Domanský

       Vašek - Šmatlák

9-12.   Hruška - Opluštil

          Šrůtka - Luzum

          Bubík - Novák

          Kohoutek - Prágr

13-16.  Zounek - Hájek

           Marek - Luzum st.

           Luža - Brychta

           Novák - Schenel

17-19.   Rezek - Ondra

            Fridrich - Zich

            Suchánek - Vacula

 

Další z připravovaných akcí bude turnaj O pohár starosty obce ve dvouhrách neregistrovaných hráčů, který se bude konat 9. 10. 2010 na místních kurtech.

 

15.7.2010

   Vážení členové a příznivci tenisu,

v pátek dne 13.8.2010 a v sobotu dne 25.9.2010 bude klubovna a tenisový areál po celý den uzavřen, z důvodu konání soukromé akce. ( p. Štrunc )

                                                               Děkujeme za pochopení, výbor TK

17.6. 2010

     Vážení členové TK,

v pátek dne 25.6. 2010 a 16.7. 2010 bude areál a klubovna uzavřena za ůčelem soukromá akce ( p.Štrunc, p.Vlk )

                                                                     Výbor TK

16.6. 2010

V sobotu dne 29.5.2010 se na místních tenisových kurtech konal druhý turnaj letošního roku, a to turnaj Májový.

Hrálo se za proměnlivého jarního počasí a do turnaje se tentokrát zapojilo 22  jednotlivců, stejně jako v loňském roce. V základní části turnaje se odehrála celkem čtyři vyrovnaná kola s velmi překvapivými, ale spravedlivými výsledky. Po odehrání této základní části vzniklo osm vyrovnaných dvojic, které dále hrály zbylou část turnaje vyřazovacím K.O. systémem.

Nejlépe si v Májovém turnaji roku 2010 vedla rohatecká dvojice Vyslužil, Šrůtka, když ve finále porazila pár Štrunc, Mokruša. Na broznovém místě skončil pár Šindar, Hruška, který porazil v boji o třetí příčku dvojici Janča, Kolář.

Další pořadí Májového turnaje 2010

5. Drábek, Hostýnek

6. Valášek, Brychta

7. Bubík, Luzum ml.

8. Zich, Luža

9.-12. Vašek

         Suchánek

         Luzum st.

         Zounek

         Helešic

         Benada

Druhý turnaj letošního roku nám skončil a doufám, že už se všem, jak účastníkům, tak i divákům, líbil.


 

14.5.2010

Přátelé a kamarádi,

z důvodu velmi nepříznivého počasí se Májový turnaj dne 15.5.2010 nekoná a novým termínem je sobota 29.5.2010. Více o turnaji naleznete v rubrice Turnaje.

                                           Radek Šindar - ředitel turnaje

 

27.4.2010

Vážení členové a příznivci tenisu,

v době od 27.4.2010 do 30.4.2010 bude areál tenisového klubu uzavřen z důvodu opravy praskliny v části obou tenisových dvorců.

     Děkujeme za pochopení.                                            Výbor TK Rohatec

 

7.4. 2010

V sobotu, dne 3.4. 2010, se na místních kurtech konal první turnaj letošního roku pod otevřeným nebem, a to velikonoční M-Stav Cup 2010. Za hezkého, ale chladného počasí, se prezentovalo celkem 17 dvojic, které byly rozděleny do čtyř skupin.
Z každé skupiny postupovaly dvě nejlepší dvojice do čtvrtfinále, kde se dále hrálo vyřazovacím způsobem.
O vyrovnanosti turnaje svědčí i fakt, že žádná z dvojic neprošla turnajem bez porážky. Nejlépe si za celý den vedl pár z místního klubu - Vyslužil, Hostýnek, který ve finále porazil nově složenou dvojici Glöckl, Mokruša poměrem 5:3.
Boj o třetí místo lépe vyzněl pro pár Štrunc, Vlk , když přemohl místní klubovou dvojici Janča, Šindar poměrem také 5:3. Díky pěknému počasí a dobrému načasování zůstával čas na odehrání dalších zápasů, tuhé boje o další příčky pokračovaly do pozdních hodin.
Další pořadí účastníků M-Stav Cupu:
5.) Gajdík, Svoboda
6.) Hruška, Šrůtka
7. - 8.) Šmatlák, Zýbal
7. - 8.) Adamec, Beneš
9.) Bubík, Novák L.
10.) Zich, Novák V.
11. - 12.) Antoš M., Vašek
11. - 12.) Luzum ml., Luzum st.
13.) Brychta, Zounek
14.) Rezek, Rezek
15. - 16.) Suchánek, Teichman
15. - 16.) Tomšej, Domanský

17.) Antoš J., Brydlák

Doufám, že se první turnaj letošního roku vydařil, a všichni zúčastnění si nejen kvalitně zahráli dobrý tenis, ale věřím, že se všichni i dobře pobavili.
 

Další z připravovaných sportovních akcí bude druhý turnaj letošního roku, a to Májový turnaj 2010 neregistrovaných hráčů, který se bude konat dne 15.5. 2010 opět na místních kurtech.



 

1.3.2010

Vážení členové TK,

v sobotu dne 20.března od 8.00 hod. se bude konat jarní brigáda. Předpokládaná doba brigády bude cca 5 hodin a účast všech členů je nutná. Zejména je nutné vyčistit areál a připravit kurty na blížící se tenisovou sezonu.

Dále chci upozornit ( kdo tak ještě neučinil ) na zaplacení členských příspěvků na rok 2010, a to do konce března letošního roku.

25.1.2010

     Vážení členové TK,

členský příspěvek ve výši 600,- Kč je možno uhradit v hotovosti : p.Štrunc Václav - ekonom klubu, nebo formou příkazu k úhradě z Vašeho účtu a to nejpozději do 31.3.2010. Jako zprávu pro příjemce uveďte příjmení a jméno.

    Bankovní spojení : GE Money Bank - 0600

 Číslo účtu: 182442140                                                                                   

                                                            Výbor TK

                   

 

 

 

 Radostné prožití vánočních svátků,

mnoho sportovních úspěchů, zdraví,

pohodu a spokojenost v osobním životě

přeje v novém roce výbor TK.

 

 

 

P.S.: Kdo má čas tak se sejdeme na Štěpána ráno, 26.12.2009  v klubovně.

 

21.12. 2009

V předvánoční sobotu, dne 19.12. 2009 se konal poslední turnaj letošního roku. V době téměř vánočních svátků se tentokrát na hale Westpra v Hodoníně sešlo celkem 16 jednotlivců, kteří po celý den předváděli kvalitní a velmi pohledný tenis. Turnaj se hrál losovacím systémem, tudíž byly jednotlivé zápasy téměř vždy vyrovnané. Hrálo se za dobré vánoční nálady a hlavně pohody. Nejlépe se po celý den dařilo a zaslouženě si odnesl pohár pro nejlepšího hráče turnaje Michal Janča. Na druhém místě se umístil výborně hrající Jirka Vlk, těsně před Radkem Šindarem. Pro pohár za čtvrté místo si ještě přišel  Jarek Hruška.
Další pořadí turnaje:

5. Lukáš Vyslužil
6. Milan Drábek
7. Rosťa Tomšej
8. Jirka Mlčoch
9. Vašek Štrunc
10. Hynek Brydlák
11. Jirka Hostýnek
12. Jirka Toman
13. Pavel Suchánek

14. Ruda Šmatlák
15. Ondra Vašek

16. Laďa Teichman

 

Třetí ročník krásného Vánočního turnaje byl jak po stránce sportovní, tak kulturní určitě velmi vydařený. Rád bych touto cestou poděkoval všem, kteří nejen na Vánoční turnaj, ale i v průběhu celého roku poskytovali hodnotné a krásné ceny pro nejlepších.

 

13.10.2009

V sobotu, dne 10.10.2009 se na místních tenisových kurtech konal již čtvrtý ročník turnaje O pohár starosty obce ve dvouhrách neregistrovaných hráčů. Turnaj, který se stejně jako loni hrál ve dvou věkových kategoriích  (12 hráčů Open a 5 hráčů Veterán ) zahájil starosta obce Rohatec, pan Mgr. Miroslav Králík, jenž popřál všem přítomným hráčům hodně štěstí a hlavně žádné zranění při hře.

Hrálo se totiž za ne příliš hezkého podzimního počasí, na jeden vítězný set, nejdříve ve skupinách a poté ve vyřazovacím pavouku turnaje. Nejlépe si po celý den, a zaslouženě v kategorii Open vyhrál Milan Drábek z místího tenisového klubu, když ve finále přehrál týmového kolegu Radka Šindara poměrem 5:3. Na třetím místě skončil Tomáš Zlámalík, který porazil  loňského vítěze Michala Janču poměrem 5:2.

V kategorii Veterán obhájil prní místo z loňského roku, a zaslouženě si odnesl pohár pro nejlepšího Jirka Vlk, který prošel celým turnajem bez zaváhání. Na druhém místě se umístnil Jara Hruška a pro pohár za třetí místo si tentokrát přišel Petr Zýbal z Rohatce.

Poslední turnaj letošního roku, snad jen kromě počasí, se velmi vydařil jak po stránce herní, tak i po stránce organizační. Poděkování patří hlavně pořadatelům turnaje, sponzorům za hezké ceny a také OÚ Rohatec.

Další pořadí turnaje:


   OPEN:
         5.   Mokruša Aleš
         6.   Göckl Olda
   7. - 8.  Štrunc Vašek
               Hostýnek Jirka
          9.  Luža Martin
        10.  Šmatlák Ruda
 11. -12.  Vašek Ondra
                Vyslužil Lukáš

   VETERÁN:
          4.  Tomeček Jara
          5.  Suchánek Pavel

22.9. 2009

Vážení členové TK,
v sobotu, dne 26.9. 2009, v době od 10:00 do 24:00 hodin bude areál a klubovna pro členy i veřejnost uzavřena z důvodu pronajmutí.
Děkuji za pochopení.
 

Předseda TK
 



 

17.8.2009

V sobotu dne 12.9.2009 se konal na kurtech Tenisového klubu Rohatec již třetí turnaj v letošním roce, a to už šestý ročník Pohodového turnaje ve čtyřhrách neregistrovaných hráčů.

Celkem se do turnaje prezentovalo rekordních devatenáct dvojic, které po celý den předváděly kvalitní a mnohdy velmi pohledný tenis. Nejlépe si po celý den vedla dvojice Šindar, Janča z místního klubu, která za celou dobu turnaje neztratila ani set a ve finále porazila nově složenou dvojici Tomšej, Olšák poměrem 6:3.                      Boj o třetí místo lépe vyzněl pro pár z Ratíškovic ve složení Gajdík, Svoboda který porazil jinak dobře hrající pár Drábek,Zlámalík 5:3.                                                                  

Konečné pořadí Pohodového turnaje 2009:

5. Vyslužil - Hostýnek

6. Štrunc - Vlk

7. Glöckl - Černý

8. Mokruša - Luža

9-12. Hruška - Brychta

          Šmatlák - Tomeček

          Zýbal - Toman

          Zounek - Hájek

13-16. Antoš - Vašek

           Kůrka - Turek

           Suchánek - Teichman

           Antoš - Brydlák

17-19. Rezek - Rezek

            Schenel - Duška

            Vlk - Vašek

Nemalé poděkování patří zejména sponzorům turnaje diky kterým byly rozdány pěkné a hodnotné ceny. Mezi sponzory patří Pneuservis Koubek, Občerstvení u Přístavu, Royal bar, M-stav Rohatec, Restaurace u Capitů, Motorest Inablanka, Cukrárna Tomšejová, Hospoda u Pagáča, p. Řezáč, p. Tomšej, p. Domanský, p. Hruška, p. Vyslužil, p. Macháček a TK Rohatec-Kolonie.

Další z připravovaných akcí bude turnaj O pohár starosty obce ve dvouhrách neregistrovaných hráčů, který se bude konat 10. 10. 2009 na místních kurtech.

10.8.2009

Přátelé a kamarádi,

tak se nám pomalu blíží konec letních prázdnin, budou následovat Hody 2009 a pak nám pokračuje tenisová sezona. Více v rubrice ' Turnaje '

 

 

15.6.2009

Vážení členové a příznivci tenisu,

v sobotu dne 18.7.2009 bude areál Tenisového klubu pro členy a veřejnost uzavřen z důvodu pronajmutí.

Děkujeme za pochopení                                                          Výbor TK

 

9. 6. 2009

Přátelé a kamarádi,
byť jsme tenisový klub, tak je potřeba oprášit historii a uspořádat, tak jak bylo dříve tradicí, nohejbalový turnaj trojic mužů.
Turnaj se bude konat dne 27. 6. 2009 na místních tenisových kurtech. Prezentace týmů bude od 8,00 do 8,30 hodin. Startovné na tříčlenný tým bude 600,- Kč ( 200,- Kč/osoba ). Cena startovného zahrnuje občerstvení ( snídaně, oběd ), nutné náklady a ceny pro nejlepší.
Účast družstev na turnaji je nutno potvrdit přihláškou prostřednictvím těchto internetových stránek v rubrice Ohlasy a Připomínky nebo na e-mail: sindoch@seznam.cz, popřípadě na tel.: 724106839.
Doufám, že navážeme na historii a předvedeme naše nohebalové schopnosti na 1. ročníku turnaje.
 


Vážení členové TK,
v pátek, dne 3.7.2009, v době od 16,00 bude klubovna a celý tenisový areál pro veřejnost a členy uzavřen z důvodu pronajmutí.
Děkujeme za pochopení.
 

Výbor TK.
 

 


27.5. 2009

V sobotu dne 23.5.2009 se na místních tenisových kurtech konal druhý turnaj letošního roku, a to turnaj Májový.

Hrálo se za krásného, téměř až letního počasí, a do turnaje se tentokrát zapojilo rekordních 22 kvalitních jednotlivců. V základní části turnaje se odehrála celkem čtyři kola s velmi vyrovnanými výsledky. Po odehrání základní části vzniklo osm překvapivých dvojic, které dále hrály druhou část turnaje vyřazovacím způsobem.

Nejlépe si v Májovém turnaji vedla dvojice Drábek, Hostýnek, když ve finále porazila pár Zlámalík, Vlk. Na třetím místě skončil pár Glockl, Matěj, který porazil v boji o třetí místo dvojici Janča, Hruška.

Další pořadí Májového turnaje 2008

5. Štrunc, Tomšej

6. Vyslužil, Vašek

7.-8. Šindar, Teichman

Mlčoch, Domanský

Druhý turnaj letošního roku nám skončil a pevně věřím že už se všichni těšíme na třetí v řadě, a to bude turnaj Pohodový.

Májový turnaj se vydařil po všech stránkách a poděkování patří zejména sponzorům, kamarádům a přátelům, kteří nám pravidelně přispívají hezkými cenami ( Jmenovitě - Hynek Brydlák, Rosťa Tomšej, Lukáš Vyslužil, Radek Šindar, Petr Macháček, Vašek Štrunc, Olda Domanský, Radek Matěj atd. )
Dále chceme připomenout akci, která se bude konat ještě před uskutečněním Pohodového tenisového turnaje, a to bude Nohejbalový turnaj trojic, který je naplánován na přelom června a července letošního roku. Více informací o Nohejbalovém turnaji později.
 


 

19.5.2009


 

Členové a příznivci TK,

v pátek dne 5.6.2009 v době od 13.00 hodin, bude areál TK pro veřejnost uzavřen z důvodu pronajmutí.

Děkujeme za pochopení Výbor TK




 

 

23.4. 2009

V sobotu, dne 11.4. 2009, se na místních kurtech konal první turnaj letošního roku pod otevřeným nebem, M-Stav Cup 2009. Za krásného, dalo by se říci až letního, počasí se prezentovalo celkem 16 dvojic, které byly rozděleny do čtyř vyrovnaných skupin.
Z každé skupiny postupovaly dvě nejlepší dvojice do čtvrtfinále, kde se dále hrálo vyřazovacím způsobem. Nejlépe si za celý den vedl nově složený pár z místního klubu- Šindar, Zlámalík, který ve finále porazil také klubovou dvojici Tomšej, Domanský poměrem 5:1.
Boj o třetí místo lépe vyzněl pro pár Glockl, Drábek, když přemohl hodonínskou rodinnou dvojici otce a syna Čechovských. Díky krásnému počasí a skvělému načasování zůstával čas na odehrání dalších zápasů, tuhé boje o další příčky pokračovaly do pozdních hodin.
Další pořadí účastníků M-Stav Cupu:
5.) Novák, Řezáč
6.) Vlk J., Štrunc
7. - 8.) Panajotov, Šenk
7. - 8.) Vyslužil, Hostýnek
9.) Toman, Zýbal
10.) Šmatlák, Tomeček
11. - 12.) Antoš M., Vašek
11. - 12.) Novák, Bubík
13.) Hruška, Mokruša
14.) Rezek, Vlk R.
15. - 16.) Suchánek, Teichman
15. - 16.) Antoš J., Brydlák

Myslím, že se první turnaj letošního roku vydařil, a všichni zúčastnění si nejen kvalitně zahráli dobrý tenis, ale věřím, že se všichni i dobře pobavili.
Poděkování patří zejména generálnímu sponzorovi turnaje, firmě M-Stav Rohatec.

Další z připravovaných sportovních akcí bude druhý turnaj letošního roku, a to Májový turnaj neregistrovaných hráčů, který se bude konat dne 23.5. 2009 na místních kurtech.

 


 

9.3.2009

Přátelé a kamarádi,

první turnaj letošního roku neregistrovaných hráčů ve čtyřhrách Velikonoční M-stav cup, se bude konat 11.4.2009. Více naleznete v rubrice "Turnaje"

9.3.2009

V sobotu dne 28.3.2009 bude klubovna pro členy a veřejnost uzavřena z důvodu pořádání soukr.akce ( p.Štrunc )

9.3.2009

Vážení členové TK,

v sobotu dne 4.dubna od 8.00 hod. se bude konat jarní brigáda. Předpokládaná doba brigády bude cca 5 hodin a účast všech členů je nutná. Zejména je nutné vyčistit areál a připravit kurty na blížící se tenisovou sezonu, zamezit vypadávání míčů a upravit reklamní plachty.

Dále chci upozornit ( kdo tak ještě neučinil ) na zaplacení členských příspěvků na rok 2009, a to do konce března letošního roku.

20.1.2009

Do hlavního menu je přidána nová rubrika " Pravidla tenisu "

 

 

6.1.2009

 

Vážení členové,

Výroční schůze tenisového klubu Rohatec - kolonie se uskuteční v pátek dne 23.1. 2009 v 18.00 hod. v Restauraci u Piječků na kolonii.

Na programu bude hospodaření klubu, volba o přijetí nových členů a plán na další období, diskuse a závěr.

Účast všech členů nutná!!!!

Výbor TK


Radostné prožití vánočních svátků,

mnoho sportovních úspěchů, zdraví,

pohodu a spokojenost v osobním životě

přeje v novém roce výbor TK.

 

P.S.: Sejdeme se 26.12.2008 (Štěpán) v klubovně!

24.12. 2008

V sobotu, dne 20.12. 2008 se konal poslední turnaj letošního roku. V době vánočních svátků se tentokrát v hale Westpra v Hodoníně sešlo celkem 18 jednotlivců, kteří po celý den předváděli kvalitní a velmi pohledný tenis. Turnaj se hrál losovacím systémem, tudíž byly jednotlivé zápasy téměř vždy vyrovnané. Hrálo se za dobré vánoční nálady a pohody. Nejlépe se po celý den dařilo a zaslouženě si odlesl pohár pro nejlepšího Ondra Vašek. Na druhém místě se umístil Radek Šindar, těsně před Jirkou Hostýnkem. Pro poháry za čtvrté a páté místo si ještě přišli Michal Janča a Jarek Hruška.
Další pořadí turnaje:

6. - 7.) Drábek Milan
Glöckl Olin
8. - 9.) Vlk Jiří
Mlčoch Jiří
10. - 11.) Štrunc Vašek
Rosypálek Zbyňa
12.) Teichman Laďa
13.) Suchánek Pavel
14. - 15.) Matěj Radek
Marek Jožka
16. - 17.) Macháček Petr
Korbel Laďa
18.) Tomšej Rosťa

 

Druhý ročník Vánočního turnaje byl jak po stránce sportovní, tak kulturní určitě vydařený. Rád bych touto cestou poděkoval všem, kteří nejen na Vánoční turnaj, ale i v průběhu celého roku poskytovali hodnotné ceny.
 

21.11. 2008

Vážení členové tenisového klubu,

v sobotu, dne 29. 11. 2008, a v úterý, 30. 12. 2008, bude v době od 16:00 hodin klubovna pro veřejnost a členy uzavřena z důvodu pronajmutí.

Výbor TK

 

 

 

24. 10. 2008

V sobotu, dne 11.10., se na místních tenisových kurtech konal již třetí ročník turnaje O pohár starosty obce ve dvouhrách neregistrovaných hráčů. Turnaj, který se hrál ve dvou kategoriích, zahájil starosta obce Rohatec, pan Mgr. Miroslav Králík, jenž popřál všem přítomným hráčům hodně štěstí při hře.
Hrálo se za velmi hezkého podzimního počasí, na jeden vítězný set, nejdříve ve skupinách a posléze následovala vyřazovací část turnaje. Nejlépe si po celý den v kategorii Open vedl loňský vítěz Michal Janča z místího tenisového klubu, když ve finále přehrál Oldřicha Glöckla poměrem 6:3. Na třetím místě skončil loňský finalista Milan Drábek, který výborným výkonem porazil Radka Šindara poměrem 6:4.
V kategorii Veterán si zaslouženě odnesl pohár pro nejlepšího Jiří Vlk, když ve finále porazil Vladimíra Teichmana poměrem 6:2. Boj o třetí místo lépe vyzněl pro Jaru Tomečka, který porazil jinak velmi dobře hrajícího
Emila Rosola.
Poslední turnaj letošního roku na místních kurtech a pod otevřeným nebem se velmi vydařil, jak po stránce herní, tak i po stránce organizační. Poděkování patří hlavně pořadatelům, sponzorům za hezké ceny a také OÚ Rohatec.
Další pořadí turnaje:
OPEN:
5.) Tomšej R.
6.) Luža M.
7. - 8.) Zlámalík T.
Hostýnek J.
9. - 12.) Štrunc V.
Vašek O.
Vyslužil L.
Hruška J.

VETERÁN:
5.) Marek J.
6.) Tichý V.
7.) Janča P.

16.9.2008

Vážení účastníci Pohodového turnaje,

vedení turnaje zjistilo neoprávněný start dvojici Blahůšek, Juřica a provedlo opravu výsledkové listiny.viz níže

 

10.9.2008

V sobotu se dne 6.9.2008 konal na kurtech Tenisového klubu Rohatec již třetí turnaj letošního roku, a to pátý ročník Pohodového turnaje ve čtyřhrách neregistrovaných hráčů.

Celkem se do turnaje prezentovalo dvanáct dvojic, které po celý den předváděly kvalitní a mnohdy velmi pohledný tenis. Nejlépe si po celý den vedla dvojice Blahůšek - Juřica z Dubňan, která za celou dobu turnaje ztratila pouhé 4 hry a za normálních okolnotí by také jednoznačně vyhrála. Ale vedení turnaje zjistilo že druhý jmenovaný Juřica Tomáš porušil hrací řád turnaje ( není hráč neregistrovaný ) a vedení muselo dvojici anulovat výsledky a dodatečně je vyřadit z turnaje.

Díky těmto nepříjemným okolnostem se posunula výsledková listina Pohodového turnaje o jedno místo nahoru. Vyhrál tedy pár Šindar - Voříšek, na druhém místě se umístila dvojice Glöckl - Velek a třetí místo patří dvojici z místního klubu Štrunc - Vlk.

Konečné pořadí Pohodového turnaje 2008:

4. Drábek - Kolář

5. Suchánek - Teichman

6. Hruška - Zlámalík

7. Domanský - Tomšej

8. Šmatlák - Šmatláková

9. Marek - Antoš J.

10. Antoš M. - Vašek

11. Plachý - Elsnic

Nemalé poděkování patří zejména sponzorům turnaje diky kterým byly rozdány pěkné a hodnotné ceny. Mezi sponzory patří VIGOSS Hodonín, Nářadí Lukovský, Toman František - zámečnictví, M-stav Rohatec, Trafika Zemská Rohatec a TK Rohatec-Kolonie.

Další z připravovaných akcí bude turnaj O pohár starosty obce ve dvouhrách neregistrovaných hráčů, který se bude konat 11. 10. 2008 na místních kurtech.

 

18.8.2008

Členové a příznivci TK,

v sobotu dne 30.8.2008 v době od 16.00 hodin, bude areál TK pro veřejnost uzavřen z důvodu pronajmutí.

Děkujeme za pochopení Výbor TK

 

 

 

2.6.2008

Vážení členové TK,

v pátek dne 6.6.2008 se v prostorách klubovny bude konat pololetní schůze členů TK. Začátek je v 19.00 hodin, a na programu bude rekapitulace hospodaření za první pololetí roku 2008.

Účast všech členů nutná !!!

 

 

29.5.2008

V sobotu dne 17.5.2008 se na tenisových kurtech konal druhý turnaj letošního roku, a to turnaj Májový.

Hrálo se za téměř letního počasí, a do turnaje se zapojilo celkem 17 kvalitních jednotlivců. Po odehrání čtyř základních kol byly k vidění velmi kvalitní zápasy ve vyřazovací části turnaje.

Nejlépe si v Májovém turnaji vedla dvojice Šindar, Glöckl když ve finále porazila pár Drábek, Tichý poměrem 6 : 1. Na třetím místě skončil pár Tomšej, Šmatlák který porazil v boji o třetí místo dvojici Matěj, Hruška poměrem 6 : 4.

Konečné pořadí Májového turnaje 2008

5. Vlk, Zlámalík

6. Štrunc, Vašek

7. Marek, Teichman

8. Voříšek, Suchánek

Druhý turnaj nám skončil a pevně věřím že už se všichni těšíme na třetí v řadě, a to bude turnaj Pohodový.

14.4.2008

Přátelé a kamarádi,

v sobotu 19.4.2008 ve 20.00 hodin se na KD v Rohatci - Kolonii uskuteční Jarní maškarní bál. K poslechu a tanci, nám nebudou hrát Lenninovi kanci, ale skupina Kombet. Na programu bude dětské vystoupení a bohatá tombola.

Akci pořádá TK Rohatec - Kolonie a vstupné činí 100,-kč.

Vstupenky je možno zakoupit v trafice u pí. Zemské v Rohatci

Srdečně zvou pořadatelé, těšíme se na Vás.

 

 

7.4. 2008

V sobotu, dne 29.3. 2008, se na místních kurtech konal první turnaj letošního roku pod otevřeným nebem, Velikonoční M-Stav Cup 2008. Za nepříliš příznivého počasí se prezentovalo celkem 16 dvojic, které byly rozděleny do čtyř vyrovnaných skupin.
Z každé skupiny postupovaly dvě nejlepší dvojice do čtvrtfinále, kde se dále hrálo vyřazovacím způsobem. Nejlépe si za celý den vedl pár z Hodonína - Glöckl, Velek, který ve finále porazil místní dvojici Janča, Šindar poměrem 6:3.
Boj o třetí místo lépe vyzněl pro pár Novák, Korec ze Zlína, když přemohl nově složenou dvojici Drábek, Kolář. Jelikož zůstával čas na odehrání dalších zápasů, tuhé boje o další příčky pokračovaly do pozdních hodin.
Další pořadí účastníků Velikonočního M-Stav Cupu:
5.) Tomšej, Domanský
6.) Vlk J., Marek
7. - 8.) Antoš M., Vašek
7. - 8.) Suchánek, Teichman
9.) Toman, Vyslužil
10.) Zýbal, Matěj P.
11. - 12.) Štrunc, Novák V.
11. - 12.) Hruška, Zlámalík
13.) Matěj R., Macháček
14.) Antoš J., Brydlák
15. - 16.) Veselý, Novák L.
15. - 16.) Rezek, Vlk R.

Myslím, že se první turnaj letošního roku vydařil, a všichni zúčastnění si nejen kvalitně zahráli dobrý tenis, ale věřím, že se všichni i dobře pobavili.
Poděkování patří zejména generálnímu sponzorovi turnaje, firmě M-Stav Rohatec.

Další z připravovaných sportovních akcí bude druhý turnaj letošního roku, a to Májový turnaj neregistrovaných hráčů, který se bude konat dne 17.5. 2008 na místních kurtech.
 

14.3.2008

Vážení členové,

mimořádná schůze se uskuteční dne 21.3.2008 v 18.00 hodin v klubovně TK.

Na programu bude organizace taneční zábavy. ( Jarní maškarní bál )

Účast členů TK nutná!

 

11.2.2008

V pátek dne 1.2.2008 se v klubovně TK konala výroční členská schůze, které se zúčastnilo 14 členů.

Zápis z výroční členské schůze je k nahlédnutí zde.

8. 1. 2008

Vážení členové,

Výroční schůze tenisového klubu Rohatec - Kolonie se uskuteční v pátek dne 1. 2. 2008 v 19.00 hod. v prostorách klubovny.

Na programu bude hospodaření klubu a plán na další období.

Účast všech členů nutná !!!!!!!

 

29. 12. 2007
V sobotu, 22. 12. 2007, se již ve svátečním čase konal první ročník Vánočního turnaje neregistrovaných hráčů v tenise. Tentokrát se turnaj nekonal na tenisových kurtech v Rohatci na Kolonii, ale v krásném a příjemném prostředí haly Westpra v Hodoníně.
Celkem se prezentovalo 16 jednotlivců, kteří po celý den předváděli na umělém povrchu velmi hezké a kvalitní výkony. Turnaj byl založen na losovacím a bodovém systému. Každý účastník turnaje odehrál čtyři základní kola, z nichž vzešlo pořadí jednotlivců, kteří byli na závěr turnaje odměněny poháry a cenami pro nejlepší.
Nejúspěšnějším hráčem tohoto turnaje se stal Radek Šindar, který získal nejvíce bodů po odehrání všech kol. Na pomyslné stříbrné příčce se po velmi vyrovnaných výkonech umístil Jiří Vlk s nevelkým odstupem před Rosťou Tomšejem.
Další pořadí turnaje:
4.) Zýbal Petr
5.) Vašek Ondra
6.) Fridrich Jiří
7.) Štrunc Václav
8.) Mlčoch Jiří
Domanský Oldřich
10.) Drábek Milan
11.) Macháček Petr
12.) Matěj Radek
Suchánek Pavel
14.) Marek Josef
15.) Brydlák Hynek
16.) Kornfeil Marek


Poděkování nepatří jen pořadatelům Rostislavu Tomšejovi a Radku Šindarovi, ale také Tenisovému klubu Rohatec-Kolonie, panu Mikelovi za občerstvení, panu Korbelovi za poskytnutí tenisové haly, ale zejména všem zúčastněným hráčům, jak za poskytnutí hodnotných cen, tak za předvedené výkony.
Tímto nám definitivně skončil turnajový rok 2007 a už se jistě všichni těšíme na další, v kterém vám za tenisový výbor přejeme spoustu sportovních úspěchů.
Radek Šindar - předseda TK.

 

20. 12. 2007

Radostné prožití vánočních svátků,

mnoho sportovních úspěchů, zdraví,

pohodu a spokojenost v osobním životě

přeje v novém roce výbor TK.

p.s: sejdeme se 26.12.2007 (Štěpán) v klubovně

 

 

 

15. 10. 2007

Vážení tenisový příznivci,

v sobotu, dne 13. 10. 2007, se konal závěrečný turnaj O pohár starosty obce Rohatec ve dvouhrách neregistrovaných hráčů v tenise. Tentokrát se prezentovalo 16 jednotlivců ve dvou kategoriích ( Open - do 39 let, Veterán - 40+ ).
Pořadatelem akce byl tenisový klub Rohatec - Kolonie ve spolupráci s obecním úřadem Rohatec, zastoupený starostou, panem Mgr. Miroslavem Králíkem.
Po celý den byly k vidění krásné zápasy, jak ve skupinách, tak ve vyřazovací části. V kategorii Veterán 40+ si nejlépe po celý den vedl Rosťa Tomšej, který ve finále zdolal v poměru 6:2 Laďu Teichmana z Hodonína. O bronz se utkal Jirka Mlčoch, když porazil Jaru Tomečka v poměru 6:2. Kategorie Open se skládala z osmi velmi vyrovnaných hráčů, kteří taktéž sváděli po celý den velmi vyrovnaná utkání. Nakonec si pro pohár, který předával sám starosta obce Rohatec, přišel Michal Janča, který ve velmi dramatickém a vyrovnaném utkání porazil loňského vítěze Milana Drábka až v tei-breaku 7:6. V boji o bronzovou příčku porazil Radek Šindar Tomáše Zlámalíka poměrem 6:1.
Celkové výsledky Open:
1.) Janča Michal
2.) Drábek Milan
3.) Šindar Radek
4.) Zlámalík Tomáš
5.) Štrunc Václav
6.) Fridrich Jiří
7.) Matěj Pavel
8.) Rezek Filip

Celkové výsledky Veterán 40+ :
1.) Tomšej Rostislav
2.) Teihman Vladimír
3.) Mlčoch Jiří
4.) Tomeček Jaroslav
5.) Vlk Jiří
6.) Hruška Jaroslav
7.) Šůcha Vladimír
8.) Domanský Oldřich

Turnaj měl vysokou úrověň také díky sponzorům, kterým patří obzvláště poděkování:
TK Rohatec - Kolonie, OÚ Rohatec, Zámečnictví Toman František, Nářadí Lukovský Roman, Vigoss cz, Klempířství - Pokrývačství Macháček Petr, Domanský Oldřich, Tomšej Rostislav, M-Stav, velkoobchod Pavel Hanák a novinový stánek Lenka Zemská. Děkujeme.

Tímto turnajem nám skončila tenisová sezóna roku 2007 a myslím si, že se vydařila. S přáním všeho hezkého mnoho sportovních úspěchů v roce 2008 vám přeje výbor TK Rohatec - Kolonie.


9.10.2007

Přátelé a kamarádi,

skončila nám tenisová sezona 2007 neregistrovaných tenistů okresu Břeclav,které se již třetím rokem zůčastňují družstva i jednotlivci z našeho klubu.

Uplynulá sezóna byla první,kterou pořádalo Amaterské tenisové sdružení Podluží o.s. a myslím, že se vydařila.

V letošním roce se soutěží zůčastnilo celkem 252 hráčů,a z našeho klubu se nejlépe umístnil Milan Drábek na celkovém 34.místě.

Další pořadí členů TK Rohatec-Kolonie ( 38. Šindar Radek, 114. Tomšej Rostislav, 138. Janča Michal, 144. Štrunc Václav, 183. Hruška Jaroslav )

Blahopřejeme

 

 

3.10.2007

Vážení členové a příznivci tenisu,

v měsíci září nám skončil 29. ročník turnaje družstev neregistrovaných hráčů v tenise, kterého se zúčastnila také dvě družstva z našeho klubu.

Naše družstva ( TK Rohatec A, TK Rohatec B ) sehrála ve III. lize spoustu kvalitních a vyrovnaných utkání. Nakonec se z vítězství v naší skupině ( celkem 11 mužstev ) radoval team Halprint Hustopeče.

Po základní části a bez šancí na postup se na celkovém třetím místě ve III. lize umístnil náš team TK Rohtec-Kolonie A ve složení Šindar Radek, Janča Michal a Drábek Milan. Nemalou pochvalu patří druhému družstvu TK Rohatec-Kolonie B, které hrálo ve složení Štrunc Vašek, Domanský Oldřich, Tomšej Rosťa, Vlk Jirka a Hruška Jaroslav a které skončilo v konečném pořadí na osmém místě.

Oběma družstvům gratulujeme za předvedené výkony a těšíme se na další ročník. Výbor TK

Více o soutěži na www.sport-info.cz. 

 

 

25 .9. 2007

V tomto měsíci se někteří naši členové zúčastnili dvou turnajů amatérských hráčů v tenise. Na prvním ( 1.9. 2007 v Ratíškovicích ) se tolik neprosadili, ale v druhém případě ( 22.9.2007 ve Zlíně ) už získal po velmi dobrém a kvalitním výkonu první místo Václav Štrunc.

Fotografie z těchto akcí naleznete ve fotogalerii a rubrice - Turnaje různé.

 

25. 9. 2007

Členové a příznivci klubu,

v sobotu, dne 29. 9. 2007, bude v době od 13.00 hod. tenisový areál pro veřejnost a členy TK uzavřen z důvodu pronajmutí.

Děkujeme za pochopení. Výbor TK

 

17.9. 2007


V sobotu, dne 15.9. 2007, se na tenisových kurtech v Rohatci na Kolonii za krásného, i když trochu větrného počasí konal již třetí ročník Po hodového turnaje neregistrovaných hráčů v tenise. Hrály se čtyřhry mužů bez rozdílu věku.
Tentokrát se prezentovalo jen jedenáct dvojic, ale ani malá účast neubrala na kvalitě turnaje. Po velmi vyrovnaných zápasech ve skupinách a neméně kvalitních utkáních ve čtvrtfinále se mezi nejlepší čtyři páry turnaje probojovaly dvojice:
Drábek - Hruška, Šindar - Janča, Štrunc - Tomšej a Beneš - Adamec.
Nejlépe si na turnaji vedl pár Šindar - Janča, který ve finále předvedl zdrcující výkon a porazil pár Beneš - Adamec v poměru 6:2. Boj o třetí místo lépe vyzněl pro dvojici Štrunc - Tomšej, když po hezkém boji porazil loňské finalisty Drábek - Hruška v poměru 6:4 a zaslouženě si odnesl pohár za třetí místo.
Další pořadí Po hodového turnaje:
5.) Suchánek - Teichman
6.) Dohnal - Tomeček
7.) Mlčoch st. - Mlčoch ml.
8.) Matěj - Macháček
9.) Veselý - Riessler
10.) Antoš - Novák
11.) Fridrich - Rezek

Nemalé poděkování patří sponzorům a partnerům turnaje, kteří poskytly krásné a hodnotné ceny, díky nimž měl turnaj vysokou úrověň. Poděkování patří: TK Rohatec Kolonie, Zámečnictví Toman František, Vinařství Plešingr, Nářadí Lukovský, Vigoss p. Kotek, Hospoda na Nádraží, JUB a.s, M-STAV Radek Matěj...

Další z připravovaných akcí bude turnaj O pohár starosty obce ve dvouhrách mužů kategorie Open do 39ti let a Veterán 40+, který se bude konat 13.10. 2007. Více v rubrice turnaje.

24.8.2007

Vážení členové tenisového klubu,

ve čtvrtek dne 6.9.2007 v 19.00hod. se v prostorách klubovny koná pololetní členská schůze tenisového klubu.Na programu bude hospodaření a rekapitulace činnosti za první pololetí roku 2007.

Účast všech členů nutná!!!!!

Výbor TK

 

 

14.8.2007

Vážení tenisoví přátelé,

pomalu nám končí doba dovolených a bude začínat podzimní tenisová sezona. A s tím souvisejí dva turnaje neregistrovaných hráčů - Pohohový turnaj (čtyřhra muži) a turnaj O pohár starosty obce (dvouhra muži).

Tímto Vás vyzívám k účasti prvně jmenovaného turnaje, který se bude konat 15. 9. 2007 v 8.30 hod na TK Rohatec - Kolonie.

Více se dozvíte v rubrice Turnaje.

 

 

28. 6. 2007

 

Aha, aha, hlásí se vám, nikoli Praha, ale kdo jiný než členové Tenisového klubu Rohatec – Kolonie. Dovolili bychom si vám sdělit, že v sobotu, dne 9. června 2007, pořádal TK Rohatec – Kolonie Den dětí.

 

Slavnostní zahájení Dětského dne začalo ve 13 hodin, kdy všechny děti dostaly své kartičky, do kterých se napsalo jméno a věk dítěte a do nichž pomocníci na jednotlivých stanovištích zapisovali body, které děti získaly.

 

Prvním stanovištěm bylo skákání v pytli. Za každé přeskákání dráhy (samozřejmě v pytli) se mohlo získat 5 bodů a každou disciplínu bylo možné zopakovat třikrát.  Druhou disciplínou byl hod do plechovek. Vzdálenost od plechovek se rozlišovala podle věků dětí a určovali si ji pomocníci na stanovišti. Dále se kopalo na branku a i v téhle disciplíně rozhodoval o vzdálenosti od branky věk soutěžícího dítěte. Na čtvrtém stanovišti byl slalom, děti si umístily tenisový míč na tenisovou raketu a snažily se projít celou dráhou, aniž by jim míč z rakety spadl. Pátou a dalo by se říci, že nejoblíbenější disciplínou ( jak u dětí mladších i starších, tak u dospělých ), byl skok z místa do dálky. U dětí padaly rekordy, z nichž nejvyšší byl 2 m 15 cm. Předposledním stanovištěm byl hod na panáka. Pořadatelé nakreslily panáka s otevřenou pusou a děti se tam musely trefit tenisovým míčkem. Tato disciplína nebyla lehká ani pro dospělou část Dětského dne. Poslední soutěž byla nepovinná – přetahování lanem, do níž se zapojili i někteří tatínkové.

 

Následovalo slavností vyhlášení a rozdání cen dětem, dle vlastního výběru.

 

Dále se pokračovalo opékáním špekáčků, karaoke, do níž se zapojili i rodiče, přijela taneční skupina Black and White z Hodonína, která ještě náladu zlepšila, a Den Dětí byl zakončen dětskou diskotékou.

 

Na závěr bychom chtěli moc poděkovat všem zúčastněným dětem, rodičům, pořadatelům a zkrátka všem, kteří se přišli na Dětský den podívat.

 

Věříme, že děti budou mít takovou radost i příští rok.

30.5.2007

V sobotu 26.5.2007 se za téměř letního počasí konal na tenisových kurtech v Rohatci na Kolonii druhý tenisový turnaj v tomto roce. Tentokrát se hrálo zvláštním, a to losovacím systémem, kterého se zúčastnilo celkem 18 jednotlivců.
Po celý den byly k vidění krásné zápasy, někdy i s překvapivými výsledky. Nejšťastnějším párem sobotního dne se stala dvojice Radek Šindar a Vašek Štrunc z místního TK, kteří ve finále porazili výborně hrající pár Rosťa Tomšej, Peťa Macháček v poměru 6 : 3. Třetí místo obsadila dvojice Michal Janča, Jirka Fridrich. O další místa se Májový turnaj nehrál, zbývá jen dodat zbývající čtvrtfinalisty, kteří si zaslouží nemalou pochvalu za předvedené výkony:
Laďa Teichman, Tomáš Zlámalík
Jožka Marek, Pavel Suchánek
Jirka Hostýnek, Jirka Mlčoch
Milan Drábek, Zbyněk Rosypálek
Jara Hruška, Filip Rezek
Michal Antoš, Jirka Toman

23.5.2007

Vážení občané a sportovní přátelé,

v sobotu, dne 9.6. 2007, pořádá TK Rohatec - Kolonie na tenisových kurtech u Maryše na Kolonii ve spolupráci s OÚ Rohatec Den dětí.
Začátek: 13:00 hod.
Program: Dětské sportovní disciplíny ( skákání v pytli, hod na cíl atd. )
Opékání špakáčků
Diskotéka pro děti
Vstupné pro dospělé dobrovolné, občerstvení zajištěno.
Na Vaši účast se těší výbor a členové TK Rohatec - Kolonie

23.5.2007

Členové a příznivci klubu,

ve středu dne 30.5.2007 od 17.00hod. bude areál TK Rohatec-Kolonie pro veřejnost a členy uzavřen.
Děkujeme za pochopení

3.5.2007

Vážení tenisový příznivci,

Tenisový klub Rohatec-Kolonie založil na zkušební dobu "Tenisovou školu" pro děti pod vedením trenéra pana Marka z místního klubu.

Trénink dětí je vždy ve středu od 16.00-19.00 hod.Po tuto dobu bude areál TK pro veřejnost uzavřen.Děkujeme za pochopení.

 

3.5.2007

Přátelé tenisu,

se zahájením letošní tenisové sezóny začíná III.liga neregistrovaných hráčů.Do soutěže se z našeho klubu přihlásila dvě družstva.TK Rohatec-Kolonie A(Šindar,Janča,Drábek) a TK Rohatec-Kolonie B(Štrunc,Domanský,Tomšej,Hruška).

Soutěž s celkem jedenácti družstvy začíná na místních dvorcích již zítra, tj.4.5.07 v 16.00,kde se střetnou obě domácí mužstva proti sobě.Více o soutěži na www.sport-info.cz 

 27.4.2007

Vážení členové a tenisový přátelé,

ve středu dne 16.5.2007 od 15.00 hod. bude areál TK pro veřejnost uzavřen,z důvodu soukromé sportovní a kulturní akce (p.P Matěj).

 

16.4.2007

V sobotu 7. 4. 2007 se konal na místních kurtech první turnaj pod otevřeným nebem M-Stav Cup. Do turnaje se přihlásilo šestnáct neregistrovaných dvojic, které po celý den předváděly krásný a velmi kvalitní tenis.Ve čtyřech skupinách se o postup do vyřazovacích bojů utkali nejen místní borci, ale i páry ze Zlína a Břeclavi. Z celkového vítězství se nakonec radoval pár Šindar - Janča z Rohatce, když po kvalitních výkonech, zejména ve vyřazovacích bojích, zdolali hladce v poměru 6:0 dvojici Řezáč - Novák ze Zlína. V boji o 3. místo přehrál pár Drábek - Hruška nově složenou dvojici Matěj P. - Štrunc.

Za pořadatele chci poděkovat všem sponzorům, díky kterým měl 3. ročník turnaje hezké a hodnotné ceny. Mezi sponzory patřili:

M-stav - Radek Matěj, zámečnictví Toman František, Nářadí Roman Lukovský, Antoš Josef, Domanský Oldřich, Vigoss - p. Kosek a TK Rohatec - Kolonie.

Zbylé pořadí Velikonočního M-stav capu:

5. Kovář - Janás

6. Panajotov - Dobišar

7. Vlk - Marek

8. Antoš - Vašek

9-12. Domanský - Tomšej

Zlámalík - Blaha

Antoš Marek - Vyslužil

Suchánek - Teichman

13-16. Matěj R. - Macháček

Mlčoch - Veselý

Antoš J. - Rezek

Rakušan - Riessler

 

Další z připravovaných akcí je Májový turnaj ve čtyřhrách, který se bude konat 26. 5. 2007 na místních kurtech. Více informací v rubrice turnaje.

 

 

26.3.2007

Vážení členové a přátelé tenisu,

v období od 26.3 do 30.3.2007 bude areál TK pro veřejnost uzavřen z důvodu natírání hrací plochy.

 

26.3.2007

Přátelé a členové TK,

v sobotu dne 14.4.2007 a 21.4.2007 bude klubovna poskytnuta našim členům (Antoš M.,Šindar R.) za účelem soukromé akce.Děkujeme za pochopení.

Výbor TK

 

22.3.2007

Vážení členové Tenisového klubu,

v sobotu dne 31.3.2007 se koná jarní brigáda na tenisových kurtech.Je nutno vyčistit a uklidit jak areál v prostoru tenisových kurtů,tak i v části klubovny.Účast všech kteří ještě nemají odpracované žádné brigádnické hodiny nutná.(pozn.lopaty,hrábě a kolečka kdo může s sebou)
Výbor TK

 


13.3.2007

Vážení členové Tenisového klubu,

členské příspěvky (600,-člen) je nutno uhradit do konce března tohoto roku panu V.Štruncovi (ekonom klubu).

Výbor TK



 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

8.1.2009

Vážení členové,

Výroční schůze tenisového klubu Rohatec - kolonie se uskuteční v pátek dne             22.1. 2010 od 17.00 hod. v klubovně TK.

Na programu bude hospodaření klubu, platba členských příspěvků a plán na další období, diskuse a závěr.

Účast všech členů nutná, občerstvení zajištěno !!!!

Předseda TK

 

K