Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace 2016

22.12.2016

   Vážení členové, přátelé a kamarádi,

již tradiční setkání tenistů "na Štěpána" se uskuteční dne 26.12.2016 od 8.00 hodin v prostorách klubovny Tenisového klubu Rohatec.

Občerstvení pro účastníky tradičního setkání zajištěno, včichni jste srdečně zvání.

 

22.12.2016

Tenisový klub Rohatec přeje Všem členům, rekreačním tenistům a jejich příznivcům krásné svátky vánoční, pohodu v kruhu rodinném a do roku 2017 hodně štestí a zdraví a samozřejmě mnoho sportovních úspěchů.

 

13.12.2016

V předvánočním čase, ato v sobotu dne 10. 12. 2016, se konal poslední turnaj v letošním roce neregistrovaných hráčů v tenise, ato tradiční Vánoční turnaj, který se stejně jako v minulých letech odehrál ve velmi hezkém a příjemném prostředí tenisové haly u Michala Baránka v Petrově.

 Turnaje se zúčastnilo pouze osumnáct kvalitních hráčů, jak z řad Tenisového klubu Rohatec tak i neregistrovaní tenisté z našeho okolí. Hrálo se, jak je již v tomto turnaji tradicí, losovacím systémem, tentokrát na čtyři hrací kola.

Po odehrání předem plánovaných čtyř kol a součtu všech bodů si zaslouženě odnesl pohár a krásnou cenu pro nejlepšího hráče Ondřej Šrůtka. Na druhém místě se umístnili se stejným počtem bodů Antonín Nekarda a Radek Šindar, a na čtvrtém, ještě pohárovém místě skončil Rostislav Tomšej.

Další pořadí Vánočního turnaje 2016:


5.) - 6.) Luzum J.
5.) - 6.) Fridrich Z.
7.) Štrunc V.
8.) -9.) Hostýnek J.
8.) -9.) Glöckl O.
10.) Vlk J.
11.) Antoš M.
12.) Vašek O.
13.) Zlámalík T.
14.) Zich R.
15.) Salaba P.
16.) Andrýsek D.
17.) Rezek J.
18.) Hruška J.
 

Vánoční turnaj se díky příjemnému prostředí a zejména kvalitnímy výkony všech zúčastněných hráčů vydařil, jak po stránce sportovní, tak i po stránce kulturní.

 

2.11.2016

Vážení členové TK,

v pátek dne 11.11. 2016  bude areál a klubovna uzavřena z důvodu konání soukromé akce  ( p. Antoš Michal )

              Děkujeme za pochopení 

 

12.10.2016

 V sobotu dne 8.10.2016, se konal na místních tenisových kurtech jubilejní, již desátý ročník velmi prestižního turnaje O pohár starosty obce Rohatec ve dvouhrách neregistrovaných tenistů v kategoriích Open do 39 let a Veterán 40+. V letošní turnajové tenisové sezoně se jednalo o poslední, a to třetí  turnaj pod otevřeným nebem.

  Hrálo se za trochu chladného, dá se však říct slušného počasí, nejdříve ve skupinách a dále pak následovala vyřazovací část turnaje. Tentokrát se v kategorii Open do 39 let sešlo pouze šest, zato velmi vyrovnaných hráčů. Do kategorie Veterán 40+ se přihlásil plný počet hráčů, tedy celkem osum kvalitních jednotlivců. Všichni hráči předváděli po celý den tenis na vysoké úrovni neregistrovaných amatérských tenistů.

 Nejlépe si po celý den vedl a zaslouženě si odnesl pohár pro nejlepšího hráče v kategorii Open Jaroslav Luzum, když pouze o skóre ve skupině porazil Jiřího Hostýnka. Na třetím místě se tentokrát umístnil lońský vítěz Milan Drábek. Čtvrté místo si v letošním roce vybojoval místopředseda klubu Ondřej Šrůtka.

 V kategorii Veterán 40+ si  přišel pro vítězství stejněn jako v roce loňském  Oldřich Glöckl , když ve finálovém utkání přehrál Radka Šindara poměrem 6:3. Na třetím místě se umístil nováček katagorie  Antonín Nekarda, který porazil jinak skvěle hrajícího Václava Štrunce poměrem 6:3.

DALŠÍ POŘADÍ TURNAJE:

OPEN:

5.) Zich Radim
6.) Andrýsek David

VETERÁN 40+:

5.) Fridrich Zdeněk
6.) Tomšej Rostislav
7.) - 8.) Antoš Michal

7.) - 8.) Bubík Martin                                                                                                                                                                             

 Letošní turnaj O pohár starosty obce Rohatec 2016 se opravdu vydařil, jak po stránce herní, tak po stránce organizační. Poděkování patří především OÚ Rohatec, hráčům a přátelům tenisu.

 

23.9.2016

Vážení členové a příznivci bílého sportu,

ve dnech 16.-18.9 2016 se konalo soustředění pro členy Tenisového klubu Rohatec v hezkém prostředí sportovního areálu v Dolních Dunajovicích u Mikulova. Celkem se sportovní akce zúčastnilo dvanáct aktivních členů našeho klubu, kteři si za tři dny soustředění prožili jak sportovní tak i kulturní víkend.

Během sobotního dne se na místních antukových kurtech konal  turnaj ve čtyřhrách losovacím systémem, který zaslouženě vyhrál Martin Luža, na druhém místě se umístnil Zdeněk Fridrich a na třetím místě skončil Jara Luzum. Po dobu turnaje byly k vidění krásné zápasy a tak bylo potřeba ocenit hráče diplomem za předvedené herní prvky. Ocenění za nejlepší bekhend si odnesl Ondra Šrůtka, za nejlepší forhend Zdeněk Fridrich a za hru na síti Jarek Hruška. Mimo jiné jsme ve volném čase využili příležitosti zahrát si i stolní tenis v místní klubovně, boje byly sice  vyrovnané, ale diplom pro nejlepšího hráče si mohl odnést jen jeden, a tím se stal skvěle hrající Petr Salaba. Všem oceněným hráčům gratulujeme.

 Věřím, že se soustředění pro členy Tenisového klubu setkalo s kladným ohlasem a všichni aktéři byli spokojeni.

 

13.9.2016

V sobotu se dne 10.9.2016 na místních tenisových kurtech v Rohatci - Kolonii konal třetí turnaj pod otevřeným nebem v letošním roce, a to již dvanáctý ročník Po hodového turnaje ve čtyřhrách neregistrovaných hráčů v tenise.

Celkově se do již dvanáctého ročníku turnaje prezentovalo deset skvěle hrajících párů, které po celý krásně slunečný den předváděly kvalitní a vždy velmi pohledný tenis. Nejlépe si po celý den vedla, a zaslouženě získala stejně jako v loňském roce nejcenější trofej dvojice Šrůtka, Drábek, která ve finále porazila stabilní místní pár Šindar, Janča poměrem 6:4. V boji o třetí místo se podařilo zvítězit nově složené dvojici Mokruša, Hanák když porazila dvojici Glöckl, Nekarda.

                                                                 

Další a konečné pořadí Po hodového turnaje 2016:

5. Štrunc, Antoš

6. Brychta, Hostýnek

7.-8. Bubík, Zich

7.-8. Hruška, Helešic

9. Novák, Sasínek

10. Salaba, Herzán

 

Další z připravovaných akcí bude turnaj O pohár starosty obce ve dvouhrách neregistrovaných hráčů, který se bude konat 8. 10. 2016 na místních kurtech.

 

31.5.2015

Vážení členové Tenisového klubu Rohatec,

 v pátek dne 17.6.2016 se koná druhý ročník sportovně kulturní akce s názvem "Klubové pozdní sportovní odpoledne". Začátek této akce je v 17.00 hodin, a vstup je pouze pro členy Tenisového klubu Rohatec a jejich rodinné příslušníky.

Všichni jste srdečně zváni, občerstvení zajištěno.

 

 

19. 5. 2016

 V sobotu, dne 14. 5. 2016, se konal na místních tenisových kurtech v Rohatci  Kolonii  druhý turnaj letošního roku pod otevřeným nebem, a to  Memoriál Ondřeje Luži. Za z počátku chladného a deštivého, později však hezkého počasí se prezentovalo pouze šestnáct jednotlivců, zato velmi kvalitních hráčů, kteří se ve čtyřech základních kolech, a po té ve vyřazovací části předváděli hezký amaterský tenis. Po odehrání základní fáze turnaje postoupilo všech šestnáct jednotlivců, kteří si vylosovali partnera do dalších vyřazovacích bojů, kde se znovu odehrávaly tuhé boje.

Nejlépe si v  turnaji vedla dvojice Šrůtka, Štrunc, která ve finále přemohla poměrem 6:3 pár Glöckl, Brychta. Na bronzovou příčku tentokrát vystoupala dvojice Luža, Zich, která porazila pár Novák, Nekarda.

Další pořadí  trunaje:

5. Šindar, Hostýnek

6. Vašek, Fridrich

7. Tomšej, Salaba

8. Luzum, Antoš

 

Zvláštní poděkování patří rodině Lužových, kteří připravili pro nejlepší dvojice krásné a hodnotné ceny včetně velkého putovního poháru.

 

6.5.2016

Vážení členové a příznivci tenisu,

v pátek dne 27.5.2016 a v sobotu dne 25.6.2016 vždy od 12.00 hodin bude areál a klubovna tenisového klubu uzavřena z důvodu konání soukromé akce našich členů. ( p. Štrunc a p. Bubík )

     Děkujeme za pochopení.                                            Výbor TK Rohatec

 

20.4.2016

V sobotu, dne 16.4. 2016, se na místních kurtech konal první turnaj letošního roku pod otevřeným nebem, a to odložený Velikonoční M-Stav Cup 2016. Za velmi hezkého, dalo by se říct až letního počasí, se prezentovalo celkem 15 dvojic, které byly rozděleny do čtyř skupin.
Z každé skupiny postupovaly dvě nejlepší dvojice do čtvrtfinále, kde se dále hrálo vyřazovacím způsobem. Již od začátku turnaje se ve skupinách hrála skvělá utkání a bylo jasné že první turnaj letošního roku bude hodně vyrovnaný. Nejlépe si za celý den vedl pár - Glöckl, Nekarda, který ve finále porazil klubovou  dvojici Luzum, Vašek.
Boj o třetí místo lépe vyzněl pro pár Novák, Kočařík , když jasně přemohl místní klubovou dvojici Šindar, Janča. Díky pěknému počasí a dobrému načasování zůstával čas na odehrání dalších zápasů, tuhé boje o další příčky tak pokračovaly do pozdních hodin.


Další pořadí účastníků M-Stav Cupu:
5.) Luža, Zich
6.) Tomšej, Hostýnek
7. - 8.) Antoš, Fridrich
7. - 8.) Šrůtka, Zlámalík
9.) Kurc, Trčka ( SK )
10.) Salaba, Hruška
11. - 12.) Štrunc, Bubík
11. - 12.) Andrýsek ml., Andrýsek st.
13.) Marek, Brychta
14.) Bolebruch, Jankovič ( SK )

15.) Eisner, Jankovič ( SK )

Doufám a pevně věřím, že se první turnaj letošního roku vydařil, a všichni zúčastnění si zahráli dobrý tenis, Další z akcí bude turnaj májový, ato Memoriál Ondřeje Luži.

 

7.4.2016

Velikonoční M-Stav cup, turnaj ve čtyřhrách neregistrovaných hráčů je z důvodu nepříznivé předpovědi počasí přesunut na sobotu 16.4.2016

 

15.3.2016

 Oznamujeme, že do nové sezony neregistrovaných hráčů 2016 bude nově nastupovat v kategorii Veterán družstvo Tenisového klubu Rohatec.

  Do mužstva, ve složení Rosťislav Tomšej, David Brychta, Václav Štrunc, Oldřich Glöcl, vedené kapitánem Radkem Šindarem budeme vkládat nemalé naděje.

Přejeme hodně úspěchů a dobrých výsledků.

 

1.3.2016

Vážení členové TK,

  v sobotu dne 19.března 2016 se od 8.00 hodin bude konat jarní brigáda Tenisového klubu. Předpokládaná doba brigády bude cca 6 hodin a účast  členů je nutná. Zejména je nutné vyčistit areál a připravit tenisové kurty na novou tenisovou sezonu.

 

4.1.2016

  Vážení členové,

Výroční schůze Tenisového klubu Rohatec se uskuteční dne 22.1.2016 od 17.00 hodin v peostorách klubovny. Na programu bude rekapitulace, výsledky dlouhodobé soutěže družstev, výsledky turnajové sezony, finanční zpráva roku 2015 a zejména plán na další období.

Účast všech členů je nutná!